Avalanșă de meciuri de pregătire în a doua parte a săptămânii

Cu trei săptămâni înainte de startul sezonului oficial, echipele din primele eșaloane ale handbalului românesc au programate meciuri de pregătire în cea de-a doua parte a săptămânii. Astfel, reprezentantele României în viitoarea ediție a Champions League la handbal feminin vor evolua în turnee în străinătate.

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea merge în capitala Muntenegrului, Podgorica, unde va disputa patru partide: vineri (ora 19.30) cu Brest (Franța), sâmbătă (ora 11.30) cu Astrakhanochka (Rusia) și cu Buducnost Podgorica (ora 19.30), iar duminică (ora 19.30) din nou cu Buducnost. Vicecampioana CSM București participă la un turneu în Suedia, la Skovde, unde va juca joi (ora 20) cu Skovde, vineri (ora 20) cu Ajax Copenhaga , sâmbătă (ora 17) cu Savehof și duminică un meci de clasament cu Slavia Praga, Skuru, Holstebro sau Kungalv.

SCM Craiova organizează vineri și sâmbătă un turneu la care au fost invitate HC Zalău, CSM Slatina și Rapid București. Gloria Bistrița va juca în Coreea de Sud ultimele trei partide, cu Zveza Zvenigorod (vineri, ora 8), Australia (sâmbătă, ora 6.30) și Busan (duminică, ora 8.30). Dunărea Brăila își prezintă lotul vineri, de la ora 17.30, într-un meci cu SCM Gloria Buzău, a cărui revanșă va avea loc la Buzău sâmbătă, de la ora 16.30. Miercuri, de la 17.30, U Cluj își prezintă lotul într-un joc cu Minaur Baia mare. Minaur participă, în perioada 9-11 august, la un turneu în Slovacia, alături de GVM Europe Vac  (Ungaria), Metraco Zaglebie Lubin (Polonia) și Iuventa Michalovce (Slovacia).

La masculin, campioana Dinamo va juca miercuri cu vicecampioana Rusiei, Spartak Moscova (echipă ce efectuează un turneu în România – detalii AICI), iar pe 11 august merge la Reșița pentru un joc cu nou-promovata CSM. HC Dobrogea Sud Constanța va juca și ea cu Spartak Moscova, în timp ce Potaissa Turda merge în Slovenia, unde va disputa două jocuri de pregătire, vineri și sâmbătă, cu RK Maribor Branik (Slovenia) și GRK Varazdin (Croația). Minaur Baia Mare va juca joi la Budapesta două partide, cu echipele maghiare Ferencvaros Budapesta și Balatonfured.

CSM Bacău organizează, de vineri până duminică, Cupa Municipiului Bacău, turneu la care au fost invitate CSM Focșani, HC Buzău și CSM Făgăraș. Steaua va juca sâmbătă, la Chiajna, cu Dunărea Călărași, în timp ce CSM Vaslui va disputa acasă o ”dublă” cu CSU Suceava, vineri și sâmbătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *