Gloria Bistrița a învins-o pe Zvezda Zvenigorod la turneul din Coreea de Sud

După o zi de pauză, Gloria Bistrița-Năsăud a disputat vineri cel de-al treilea meci din cadrul turneului de la Busan, din Coreea de Sud. Formația ardeleană a învins-o pe Zvezda Zvenigorod, echipă ce a terminat pe locul 4 ultima ediție a Superligii feminine din Rusia. Gruparea pregătită de Horațiu Pașca mai are de jucat sâmbătă cu naționala Australiei și duminică împotriva campioanei Coreei de Sud.

Gloria Bistrița-Năsăud – Zvezda Zvenigorod 26-23 (10-8)

Gloria: De Paula, Nenezic, Inculeț – Szabo 6, Dincă 4, Pristăvița 4, Ilyina 4, Moroianu 2, Vasileuskaya 2, Costa 1, Ardean Elisei 1, Todor 1, Lazăr 1, Paraschiv, Rațiu, Bloj.

Zvezda: Kirikias, Anoshkina, Tikhanova – Suslova 5, Klimantseva 5, Osipova 4, Ganicheva 2, Gerasimova 2, Tserkovniuk 2, Illarionova 1, Chernova 1, Triobchuk 1, Chinakhova, Kurmaz, Sobina, Nikitina, Murzalieva.

„Un meci în care faza de apărare a funcționat foarte bine, în primele 22 de minute primind doar 3 goluri. Ne-am și creat multe ocazii de a marca și cred că doar evoluția excelentă a portarului celor de la Zvezda a făcut ca diferența să fie doar de 3 goluri. Mai avem multe de pus la punct dar vreau să le felicit pe fete, toată lumea care a intrat în teren a făcut-o cu brio”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca pentru pagina de Facebook a clubului bistrițean.

Foto: Facebook CS Gloria 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *