Craiova câștigă primul derby al sezonului pe terenul Bistriței

Meci de cupe europene duminică dimineața, la Bistrița, între două dintre echipele care vor reprezenta România în viitoarea ediție a Cupei EHF. Gloria și SCM Craiova au oferit un joc spectaculos în prima repriză, care a început sub semnul echilibrului, gazdele desprinzându-se la 6-4 în minutul 15, după o pătrundere a Valentinei Ardean Elisei. Bogdan Burcea a cerut time-out, iar Patricia Vizitiu a egalat la 7 în minutul 20 pentru ca, nouă minute mai târziu, Nicoleta Tudorică să le aducă pe oaspete în avantaj, 11-10, scor cu care s-a intrat la pauză.

Craiova a început mai bine repriza secundă, iar Nikolic a făcut 14-11 pentru oltence în minutul 35, la capătul unui contraatac. Diferența s-a menținut, iar Horațiu Pașca a cerut time-out în minutul 47, după care Patricia Vizitiu a mărit ecartul la 4 goluri. Antrenorul Bistriței a cerut disperat un ultim time-out la 18-22, în minutul 55, dar Craiova a gestionat foarte bine finalul meciului și a obținut o victorie meritată. Pentru echipa lui Bogdan Burcea urmează o săptămână cu trei meciuri, toate pe teren propriu: miercuri în campionat cu HC Zalău, apoi sâmbătă și duminică în primul tur preliminar al Cupei EHF cu echipa italiană Jomi Salerno. Bistrița va juca vineri în campionat pe terenul Rapidului.

Gloria Bistrița-Năsăud – SCM Craiova 22-24 (10-11) Arbitri: Radu Iliescu / Doru Manea

Bistrița: De Paula, Nenezic, Inculeț – Ilyina 6, Pristăvița 3, Ardean Elisei 3, Rațiu 3, Costa 3, Vasileuskaya 3, Moroianu 1, Dincă, Paraschiv, Lazăr, Todor. Antrenor: Horațiu Pașca.

Craiova: Curmenț, Dzhukeva, Chetraru – Vizitiu 9, Țicu 6, Șelaru 5, Nikolic 2, Tudorică 1, Khavronina 1, Orșivschi, Colac, Ion. Antrenor: Bogdan Burcea.

https://www.facebook.com/FederatiadeHandbal/videos/420293272170631/

Foto: sportuldoljean.ro

Video: Facebook FRH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *