Craiova învinge Zalăul în ultimul minut

SCM Craiova a câștigat miercuri primul meci al etapei a doua din Liga Florilor, după ce a revenit în repriza secundă în fața celor de la HC Zalău. Cele două echipe au mers cap la cap în prima repriză până în minutul 16, când scorul era 7-7, după care Zalăul s-a desprins treptat, intrând cu 4 goluri avans la pauză, 16-12.

Craiova a revenit puternic după pauză, egalând la 16 în minutul 34 și preluând conducerea cu 18-17 în minutul 37. Diferența a crescut la 22-19 în minutul 48 și la 26-22 în minutul 55, dar oaspetele au marcat de 3 ori la rând aruncând în aer finalul de meci. Teodora Popescu a egalat cu un minut și jumătate înainte de final, însă Ana-Maria Țicu le-a adus din nou pe gazde în avantaj când mai erau 52 de secunde, acesta fiind și golul victoriei. Pentru echipa lui Bogdan Burcea urmează cele două partide din primul tur preliminar al Cupei EHF, cu echipa italiană Jomi Salerno, care vor avea loc sâmbătă și duminică la Craiova.

SCM Craiova – HC Zalău 27-26 (12-16) Arbitri: Marina Agliceriu și Mirabela Turdean.

Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Țicu 10, Vizitiu 6, Șelaru 5, Nikolic 3, Tudorică 1, Orșivschi 1, Ion 1, Khavronina, Colac. Antrenor: Bogdan Burcea.

Zalău: Kelemen, S. Abed-Kader – D. Abed-Kader 8, Nica 6, Tecar 5, Severin 3, Popescu 2, Mihart 1, Șerban 1, Nichitean, Prycop, Vrabie, Coman, Berbece. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Foto: Facebook SCM Craiova

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *