CSM Bacău câștigă clar la Reșița primul meci al etapei a doua din Liga Zimbrilor

După ce a câștigat în prima etapă cu Dunărea Călărași, Adrian Petrea a întâlnit din nou o fostă echipă la care a antrenat, CSM Reșița. Cele două echipe se mai întâlniseră în perioada de pregătire, tot la Reșița, iar Bacăul câștigase la limită. De data aceasta, echipa băcăuană a obținut o victorie clară, după ce a condus din primul până în ultimul minut. MVP-ul partidei a fost Nikola Crnoglavac, care a înscris 9 goluri și a creat mai multe faze spectaculoase.

CSM REȘIȚA – CSM BACĂU 30-37 (14-23) Arbitri: Theodor Șerbu / Andrei Vasilescu

Reșița: Simulescu, Vuiță – Dediu 9, Daia 4, Bahan 4, Vulpe 3, Heimbach 3, Mledenciu 2, Starchenko 2, Rohozneanu 1, Țiu 1, Santeiu 1, L. Ignat, Boriceanu, Bărbuș, Belchite. Antrenor: Ilie Vaidasigan.

Bacău: Saldatsenka, Freiwald, Crăciunescu – Crnoglavac 9, Tărîță 5, Sadovyi 4, Huta 4, Tîrzioru 3, Drăgan 3, Bologa 3, Serhel 2, M. Cotinghiu 1, Păunică 1, Iordachi 1, Păunescu 1, Gal. Antrenor: Adrian Petrea.

Am avut o primă repriză pe care vrem să o uităm cât mai repede, dar va trebui să și învățăm din greșelile noastre. Bacăul a fost astăzi mai bună decât noi. Nouă nu ne rămâne decât să revenim cu picioarele pe pământ și să ne pregătim pentru meciurile care urmează. Ilie Vaidasigan (antrenor CSM Reșița)

 

A fost un meci pe care l-am controlat de la început până la final contra echipei din Reșița, care cu siguranță și-a propus ca obiectiv să câștige. Îmi felicit jucătorii pentru evoluția din seara asta și pentru faptul că fiecare antrenament, fiecare meci ne aduce un plus de maturitate si încredere. Adrian Petrea (antrenor CSM Bacău)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *