Brăila câștigă dramatic la Cisnădie în ultimul meci al etapei a patra din Liga Florilor

După o campanie de transferuri spectaculoasă în această vară, Dunărea Brăila a avut parte de un debut de sezon dificil, cu două deplasări consecutive la Râmnicu Vâlcea și Brașov, ambele pierdute, după care a urmat o victorie categorică acasă, cu Slatina. Deplasarea de la Cisnădie avea rolul să certifice cumva că gruparea brăileană este capabilă să confirme saltul valoric prevăzut, iar echipa lui Aurelian Roșca a reușit acest lucru, obținând o victorie importantă pe terenul unei echipe de cupe europene. Partida de la Cisnădie a fost una pe cinste, extrem de echilibrată pe toată durata ei, deznodământul stabilindu-se pe final, datorită golului înscris în ultimul minut de Marina Dmitrovic. Grație acestei victorii, Dunărea Brăila a urcat pe locul 7, în timp ce Măgura a căzut pe locul 10, aproape de zona nisipurilor mișcătoare.

MĂGURA CISNĂDIE – DUNĂREA BRĂILA 25-26 (17-16) Arbitri: Marian Drăghici / Ionuț Drăguț

Cisnădie: Voicu, Pașca – Moldovan 10, Smbatian 4, M. Predoi 3, Panici 3, Iuga 2, Tănasie 2, Ujkic 1, Petrescu, Iuga, Stîngă, Nan, D. Predoi. Antrenor: Alexandru Weber.

Brăila: Razum, Dobre, Șerban  – Dmitrovic 11, Czeczi 7, Dache 4, Safta 1, Tiron 1 Milic 1, Tamires 1, Udriștoiu, Epureanu, Preda, Krnic, Axinte. Antrenor: Aurelian Roșca.

Foto: Facebook Sportul Ilustrat

Un comentariu la „Brăila câștigă dramatic la Cisnădie în ultimul meci al etapei a patra din Liga Florilor

  • 15/09/2019 la 22:12
    Permalink

    Felicitări pentru articole, mult succes în continuare! Până nu mă răzgândesc: vă rog să deschideți opțiuni de abonare contra cost sau donații, meritați!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *