Adrian Chiruț nu concepe alt obiectiv decât revenirea Sucevei în Liga Zimbrilor

Cu două zile înainte de primul meci al sezonului oficial din seria A a eșalonului secund masculin, antrenorul formației CSU Suceava, Adrian Chiruț, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre pregătirile echipei și obiectivele acesteia.

Sunt mulțumit de felul în care s-a desfășurat pregătirea, mai ales că nu am avut accidentări. Jocul nostru s-a îmbunătățit de la meci la meci, iar eu sper ca în a doua parte a campionatului, care va fi cea mai importantă, să  ajungem la nivelul pe care ni-l dorim. Sigur că în Divizia A e un alt nivel față de Liga Națională, cu adversari mai slabi, cred că principala noastră adversară va fi echipa din Botoșani, care are mulți jucători cu experiență. Fără discuție că obiectivul nostru este promovarea, altfel nu ne-am mai fi apucat de pregătiri. Avem conturat un lot de 20 de jucători, dar lista rămâne deschisă și pentru alții, care eventual să rămână la noi și în sezonul viitor, când sper să jucăm în Liga Națională. Adrian Chiruț (antrenor CSU Suceava)

Lotul CSU Suceava pentru sezonul 2019-2020:

Portari: Iulian Andrei, Eduard Duman, Florin Mihăescu.

Linia de 9 metri: Alexandru Popia, Maxim Oancea, Bogdan Barb, Dumitru Burbulea, Andrei Sora, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaiei, Pavel Loik, Vladyslav Kobzii.

Extreme: Călin Leordean, Cosmin Lupu, George Mihalcea, Antonio Pintilei, Martin Tudor, Andrei Olariu.

Pivoți: Andi Tofănel, Alexandru Popa.

Joi, de la ora 17, CSU Suceava va juca la Iași, cu Politehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *