Dinamo câștigă la Timișoara și are maximum de puncte în Liga Zimbrilor

Capul de afiș al etapei a patra din Liga Zimbrilor a fost reeditarea Supercupei României, dintre SCM Politehnica Timișoara și Dinamo București. Fără victorie în debutul sezonului, bănățenii au intrat pe teren cu banderole albe, pentru a atrage din nou atenția asupra problemelor financiare cu care se confruntă. Dinamo a dominat prima repriză, cu Heidarirad din nou în formă foarte bună, campioana încheind primele 30 de minute cu un avans de 5 goluri. Timișorenii au revenit după pauză, însă n-au reușit să se apropie la mai puțin de 2 goluri de adversari, a căror valoare superioară și-a spus, în cele din urmă, cuvântul. Dinamo a obținut astfel a patra victorie consecutivă în campionat, în timp ce Timișoara rămâne în subsolul clasamentului, cu un singur punct.

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – DINAMO BUCUREȘTI 26-28 (12-17) Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

Timișoara: Babasafari, Varo, R.Rusu – Sadoveac 9, Baican 4, V. Milosevic 4, Dragas 3, Marjanovic 2, Cîmpan 2, Șomlea 1, Irimescu 1, Păiuș, Năstăsie. Antrenor: Pero Milosevic.

Dinamo: Heidarirad – Zulfic 6, Nantes Campos 6, Kuduz 4, Bannour 4, Negru 3, Mousavi 2, Shebib 2, Alouini 1, Savenco, Vujic. Antrenor: Constantin Ștefan.

Foto: Facebook SCM Politehnica Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *