Șase echipe românești evoluează sâmbătă în cupele europene

Nu mai puțin de șase formații din România vor juca sâmbătă în cupele europene. Prima va fi Dinamo București, care va evolua în etapa a treia a grupelor Velux Champions League pe terenul campioanei Rusiei, Chekhovskie Medvedi. Partida va începe de la ora 16 și va fi transmisă de Digisport, Telekom Sport și Look. Campioana Ligii Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea, va juca în Franța, la Brest, în etapa a doua a grupelor Delo Champions League, meci care va începe la ora 20 și va fi transmis de aceleași posturi TV.

În Cupa EHF masculină, HC Dobrogea Sud Constanța și SCM Poli Timișoara vor disputa în deplasare manșele retur ale turului al doilea preliminar. Constanța va juca în Ungaria, la Csurgo, de la ora 18, având de recuperat două goluri după înfrângerea din primul joc, 22-24. Meciul va fi transmis de Digisport 2. Timișoara va evolua în Grecia, cu Olympiacos, de la ora 19, având două goluri avans după 31-29 în manșa-tur. Partida va fi transmisă pe canalul de Youtube al grupării bănățene.

În Cupa EHF feminină, Corona Brașov și Măgura Cisnădie vor juca pe teren propriu prima manșă a turului al doilea preliminar. Corona va întâlni echipa spaniolă Super Amara Bera Bera, în timp ce Măgura va primi replica ucrainencelor de la Galychanka Lviv. Ambele partide încep la ora 18 și nu sunt televizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *