Cum analizezi meciurile de handbal pentru pariuri?

Pe Internet să găsesc multe ponturi și pronosticuri din handbal, mai ales în timpul competițiilor majore. Deși aceste ponturi sunt postate de specialiști în domeniu, este bine să analizezi la rândul tău meciurile pentru a vedea dacă merită sau nu să pariezi.

Fie că joci în mod curent, fie că nu obișnuiești să pariezi pe acest sport, mai jos sunt câteva idei de luat în considerare în analizarea unui meci de handbal:

Adună cât mai multe informații. Într-adevăr, nu se scrie prea mult despre handbal pe cele mai populare site-uri de sport, dar există site-urile echipelor, mass-media locală (atunci când se confruntă două echipe din provincie), grupurile și paginile specializate de pe Facebook, forumuri etc.

Urmărește cât mai multe meciuri. Handbalul este un joc cu reguli simple, foarte dinamic. Mingea ajunge cu repeziciune de la o poartă la alta. Dacă te uiți la cât mai multe meciuri, împuști doi iepuri deodată: ai parte de divertisment și începi să cunoști mai bine jucătorii.

Apreciază importanța absențelor. Printre informațiile adunate trebuie să se numere și cele referitoare la absențe. Chiar dacă nu cunoști în detaliu echipele, există site-uri cu statistici și poți vedea ce performanțe are fiecare jucător în sezonul respectiv. Sunt ușor de depistat jucătorii importanți și cei a căror absență nu scad cu mult forța echipei.

Nu alege pariurile în funcție de cote. Specialiștii spun că, în ceea ce privește handbalul, cotele fixate de bookmakeri sunt înșelătoare. De aceea, nu e indicat să pariezi pe cotele mici, convins fiind că trebuie să iasă. Analizează bine raportul de forțe, forma și motivația echipelor.

Nu paria decât pe meciuri oficiale. Orice joc test este imprevizibil, chiar dacă teoretic este diferență mare de echipă între cele două echipe. De regulă, antrenorii nu pun preț pe rezultat și de aici apar cele mai mari surprize.

Fii atent la meciurile din liga națională. Pe site-ul comunității pariorilor online din România a fost publicat un interviu cu Marius Huțu, jurnalist și tipster specializat pe handbal, care a vorbit fără perdea de blaturile din competițiile naționale. De exemplu, la pauza meciului dintre Dunărea Călărași și Potaissa Turda, văzând „parodia” de pe teren, el a anticipat că scorul final va fi egal, 28-28. A greșit cu două goluri. A fost 27-27. De atunci, presa a scris despre multe alte cazuri de partide dubioase, dar nimeni de la federație nu a luat vreo măsură pentru stoparea fenomenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *