Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo, campioana a suferit primul eșec din acest sezon

Indiferent de pozițiile din clasament și de componența loturilor, duelul Steaua – Dinamo a avut mereu o încărcătură aparte, fapt confirmat și miercuri seara. Păcat doar că atmosfera din sala de la Chiajna nu s-a ridicat la nivelul unui astfel de derby, sunt meciuri de juniori cu public mai numeros și mai multă gălăgie în tribune. După un început echilibrat, Dinamo s-a desprins la 10-6 în minutul 14, iar Sandu Iacob a cerut time-out. Imediat după aceea, campioana a mărit diferența, însă steliștii au revenit și, pe fondul numeroaselor imprecizii ale adversarilor pe faza de atac, au egalat în minutul 25, după 3 goluri consecutive ale lui Krsto Milosevic, intrând apoi la pauză cu avantaj minim.

Steaua a început bine mitanul secund, desprinzându-se la 20-17 în minutul 43, după golul lui Milosevic, Dinamo a suferit în continuare pe faza de atac, iar Constantin Ștefan a cerut time-out în minutul 46, la 21-19 pentru adversari. După mai multe momente tensionate, banca dinamovistă acuzând câteva decizii ale arbitrilor, campioana a egalat la 24 prin Bannour în minutul 54 și a preluat conducerea un minut mai târziu. La intrarea în ultimul minut scorul era egal, Humet a înscris dela 9 metri, Gavriloaia a egalat, iar Steaua a avut ultimul atac. Sandu Iacob a cerut time-out cu 11 secunde înainte de ultimul fluier, iar Milosevic a înscris golul care a adus prima înfrângere a campioanei în acest sezon.

STEAUA BUCUREȘTI – DINAMO BUCUREȘTI 27-26 (15-14) Arbitri: Theodor Șerbu / Andrei Vasilescu

Steaua: Stănescu, Bucătaru – Milosevic 7, Grbovic 6, Florea 5, Humet 5, Mihalcea 1, Da Silva 1, Burlacu 1, Valadao 1, Johannson, Stavrositu, Aslanian. Antrenor: Sandu Iacob

Dinamo: Heidarirad, Missaoui – Bannour 11, Kuduz 5, Gavriloaia 3, Shebib 2, Asoltanei 2, Savenco 1, Alouini 1, Vrankovic 1, Mousavi, Vujic, Jamali. Antrenori: Constantin Ștefan, Sebastian Bota.

Foto: Facebook Steaua București Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *