Reșița obține prima victorie, dar rămâne fără Mihai Rohozneanu

Fără victorie în primele șapte jocuri și cu un antrenor demisionar, dar care a luat totuși loc pe bancă joi seara, CSM Reșița părea să aibă o misiune imposibilă în partida de pe teren propriu cu Focșaniul, echipă ce câștigase la Făgăraș și Buzău și remizase pe terenul lui CSM București. Partida a fost electrizantă, cu numeroase răsturnări de scor, bănățenii revenind spectaculos în ultimul sfert de oră. Oaspeții au intrat la pauză cu un avans de două goluri după o primă repriză în care cele două echipe s-au aflat pe rând la conducere. Focșaniul s-a desprins la 20-17 în minutul 43, după două goluri consecutive ale lui Miroiu, însă Reșița a revenit și a egalat la 20 în minutul 46. S-a mers apoi cap la cap, gazdele preluând din nou conducerea în ultimul minut, după golul veteranului Claudiu Dediu. Eros a egalat, gazdele au avut ultimul atac, iar extrema dreaptă Starchenko a reușit golul victoriei. O victorie mare pentru CSM Reșița, dar cu un gust amar, în condițiile în care Mihai Rohozneanu și-a anunțat plecarea după finalul jocului.

“O victorie muncită, poate mai bine de un an. O victorie care, din punctul meu de vedere, ne descătușează. Presiunea cea mai mare a fost încrederea celor din jurul nostru în noi. Nu în ultimul rând, a fost o victorie tristă, prin prisma faptului că Mihai Rohozneanu și-a anunțat plecarea de la echipă. De marți vom avea un nou antrenor principal, fost jucător al Reșitei, Ilie Vaidasigan urmând să fie antrenor secund”, a declarat, pentru Handbal Mania, Cristian Pătru, președintele CSM Reșița.

CSM REȘIȚA – CSM FOCȘANI 25-24 (12-14) Arbitri: Ionuț Cazan / Gesur Suliman

Reșița: Simulescu, Vuiță – Vulpe 7, Bahan 4, Dediu 4, Mledenciu 3, Ignat 2, Santeiu 2, Rohozneanu 1, Heimbach 1, Starchenko 1, Boriceanu, Daia, Bărbuș, Belchite. Antrenor: Ilie Vaidasigan.

Focșani: Marocico, Cloșcă – Miroiu 10, Mocanu 6, Marijanac 3, Pătru 1, Popovici 1, Țuțu 1, Eros 1, Sladic 1, Rață, Hrimiuc, Nuțu, Gramatic. Antrenor: Dalibor Cutura.

Foto: Miruna Maria Mihancea

 

Un comentariu la „Reșița obține prima victorie, dar rămâne fără Mihai Rohozneanu

  • 17/10/2019 la 22:57
    Permalink

    Antrenor va fi fostul jucator al UCM Resita Bojan Butuljia

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.