A doua victorie pentru Timișoara în Liga Zimbrilor

Două dintre protagonistele campionatului precedent, aflate în prezent pe locuri de play-out, s-au întâlnit miercuri seara, la Timișoara, în ultimul meci al etapei a opta din Liga Zimbrilor. A fost un joc echilibrat și aspru, cu 14 eliminări de 2 minute, câte 7 de fiecare parte, și 4 aruncări de la 7 metri ratate. Având în Sadoveac cel mai bun marcator, bănățenii au condus în majoritatea timpului, fără a reuși să se desprindă decisiv, însă suficient pentru a obține a doua victorie din acest sezon, urcând pe locul 10 în clasament, cu 8 puncte, la egalitate cu CSM București, care are un golaveraj mai bun. În weekend au loc 15 din cele 16 partide ale 16-imilor Cupei României, Timișoara urmând să evolueze sâmbătă la Odorhei, cu Szejke. CSM București va juca împotriva lui Dinamo, partida fiind amânată pentru 17 noiembrie.

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – CSM BUCUREȘTI 27-26 (14-14) Arbitri: Octavian Fînață / Ștefan Hendrea

Timișoara: Babasafari, Rusu – Sadoveac 9, Fenici 6, Pribanic 4, Marjanovic 4, Șomlea 2, Cîmpan 1, Baican 1, Milosevic, Irimescu, Năstăsie. Antrenor: Pero Milosevic.

CSMB: Merlă, Baciu – Georgievski 9, Criciotoiu 6, Teixeira 4, Rotaru 2, Onyejekwe 2, Bizău 2, Aungurenci 1, Militaru, Fotache, Caba, Nica, Esteki. Antrenor: Daniel Anca.

Foto: Facebook SCM Politehnica Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *