CSM București a câștigat la Cluj și a urcat pe podium

Cel de-al doilea meci al etapei a noua din Liga Florilor s-a disputat miercuri, la Cluj-Napoca, unde vicecampioana CSM București a evoluat împotriva singurei echipe care nu acumulase niciun  punct după opt jocuri. Conform așteptărilor, echipa ardeleană a rămas cu zero puncte și după această partidă, în care a condus o singură dată, 4-3 în minutul 8. Oaspetele au intrat cu patru goluri avans la pauză, desprinzându-se categoric în a doua parte a mitanului secund. A fost a șasea victorie pentru CSM București, care a urcat pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Gloria Buzău. Echipa bucureșteană merge în Polonia la finalul săptămânii, pentru partida din Champions League cu Perla Lublin, care va avea loc duminică, de la ora 19.

U CLUJ – CSM BUCUREȘTI 23-36 (11-15) Arbitri: Marina Agliceriu / Mirabela Turdean

Cluj: Țăgean, Prodan – Araujo 13, Dindiligan 3, Gandulfo 3, Moraru 2, Chintoan 1, Pica 1, Preda, Tamas, Drăgunoiu, Lazăr, Necula, Boian, Mincu. Antrenor: Alin Bondar.

CSMB: Grubisic, Ion – Moisă 8, Pintea 5, Grbic 5, Curea 5, Torstensson 5, Cvijic 4, Perianu 2, Omoregie 1, Marin 1, Klikovac, Vâlcan, Jipa. Antrenor: Adrian Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *