Declarații după SCM Râmnicu Vâlcea – Buducnost 20-21 / Dragan Adzic: ”Îi doresc multă sănătate colegului Pera”

Dragan Adzic (antrenor Buducnost): Sunt bucuros să revin la Râmnicu Vâlcea după aproape șapte ani și a fost extraordinar să jucăm într-o asemenea atmosferă. Îi doresc multă sănătate colegului meu Florentin Pera și succes în meciurile următoare. Sunt fericit că echipa mea a făcut un joc bun și a reușit să câștige în această atmosferă, împotriva unei echipe care îmi place”.

Florentin Pera (antrenor SCM Rm. Vâlcea): Noi am greșit foarte mult în atac, am ratat foarte mult, 10 situații de unu la unu cu portarul. Nu am gestionat momentele critice, ne puteam desprinde la două goluri, iar în acele momente importante nu am reușit să fim eficienți. Cred că Buducnost a arătat mai multă maturitate în momentele dificile și cred că aici s-a făcut oarecum diferența. Ne-am achitat foarte bine de sarcini în apărare, nu ne-au surprins cu absolut nimic, dar au avut jucătoare care, în momentele decisive, au reușit să-și scoată echipa din impas. De cealaltă parte, noi am ratat și de pe semicerc și de la 7 metri, iar în ultimele minute am dat și două pase în aut. S-a văzut lipsa de experiență a unor jucătoare din echipa noastră, fiind debutante în Champions League. Cred că a fost un meci deschis oricărui rezultat și nu cred că Buducnost ne-a fost superioară astăzi, consider că meritam măcar un rezultat de egalitate. Eu cred că Buducnost e una dintre cele mai puternice echipe din Europa pe faza de apărare, însă noi ne-am creat situații de gol, dar nu am știut să le fructificăm.”

Ema Ramusovic (Buducnost): Sunt foarte fericită pentru că am reușit să câștigăm la Râmnicu Vâlcea, ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, știind că ne va fi foarte greu pe acest teren. Publicul a fost extraordinar, știam acest lucru, tocmai de aceea sunt  atât de fericită că am învins aici.”

Cristina Florica (Vâlcea): Îmi pare rău că nu am reușit să le aducem suporterilor noștri minunați victoria, cum ar fi fost frumos să se întâmple. Din păcate, atacul nostru nu a mers cum ne-am fi așteptat, dar apărarea a fost bună și am reușit să revenim de fiecare dată, acesta a fost un lucru pozitiv. Sperăm să facem un rezultat bun în Germania.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *