Campioana SCM Râmnicu Vâlcea pierde fără drept de apel la Bistrița !

Meci de cupe europene marți, la Bistrița, într-o restanță din etapa a opta a Ligii Florilor, între Gloria și campioana SCM Râmnicu Vâlcea. Formația ardeleană a confirmat revenirea de formă, după un început mai slab de sezon, și a obținut a patra victorie consecutivă în campionat în fața unei echipe ce pare să resimtă programul încărcat de jocuri. Oaspetele au fost cele au condus în majoritatea timpului în primele 30 de minute, chiar și la 3 goluri, 8-5 în minutul 16, dar gazdele au revenit și au intrat cu avantaj minim la pauză. Repriza secundă a fost dominată de echipa bistrițeană, care s-a desprins treptat, în timp ce atacul echipei campioane a intrat în vrie, jucătoarele pregătite de Florentin Pera alegând mai mereu cele mai neinspirate soluții de finalizare. Așa se face că, la un moment dat, Bistrița a condus și la 7 goluri, 23-16 în minutul 56, gazdele obținând o victorie pe cât de surprinzătoare, pe atât de meritată. Fără îndoială că rezultatul de la Bistrița relansează lupta pentru titlu, însă forma slabă arătată de campioane e îngrijorătoare în perspectiva meciului din Champions League, de duminică, din Germania. Pentru Gloria Bistrița urmează sâmbătă, tot pe teren propriu, prima manșă a confruntării din turul 3 preliminar al Cupei EHF, cu Corona Brașov.

GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – SCM RÂMNICU VÂLCEA 24-19 (12-11) Arbitri: Georgiana Doană / Ana Maria Gociu

Bistrița: Zoqbi de Paula, Nenezic, Inculeț – Ardean-Elisei 6, Pristăvița 5, Costa 3, Rațiu 2, Vasileuskaya 2, Tetean 2, Bloj 2, Dincă 1, Ilyina 1, Zegrean, Szabo, Paraschiv, Țanc. Antrenor: Horațiu Pașca.

Vâlcea: Dumanska, Batinovic, Ciucă – Gonzalez 6, Elghaoui 4, Glibko 3. Norgaard 3, Lopez 1, Fernandez 1, Liscevic 1, Florica, Adespii-Molnar, Da Silva. Antrenor: Florentin Pera.

Foto: Facebook CS Gloria 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.