Vasluiul lui ”Bibi” continuă să surprindă în Liga Zimbrilor

Nou-promovata CSM Vaslui a obținut un nou rezultat notabil în Liga Zimbrilor, continuând să se mențină pe loc de play-off. Echipa pregătită de Leonard Bibirig a câștigat marți restanța cu deținătoarea Cupei României, SCM Politehnica Timișoara. Chiar dacă bănățenii au început furtunos, cu trei goluri consecutive, vasluienii au revenit rapid și au preluat conducerea în minutul 12, 5-4. Deși oaspeții au mai condus de câteva ori în prima repriză, moldovenii au luat conducerea definitiv în minutul 26, obținând o nouă victorie de prestigiu, după cea reușită pe terenul vicecampioanei HC Dobrogea Sud Constanța. CSM Vaslui ocupă locul 8, cu 12 puncte, având sub ea pe CSM București, SCM Poli Timișoara și HC Dobrogea Sud Constanța.  În etapa a noua, la sfârșitul săptămânii, Vasluiul va primi vizita celeilalte nou-promovate, CSM Reșița, în timp ce Timișoara are o deplasare de foc, la Constanța.

”Vasluiul a confirmat rezultatele bune pe care le-a reușit în campionat; noi am greșit în destule rânduri, dar am avut întotdeauna gândul că putem reveni în meci. Ne-am apropiat la un moment dat la două goluri diferență, dar adversara noastră a fost mai bună și a meritat victoria. Nu am mai avut acel joc consistent ca în partidele cu Focșani și CSM București de acasă, nu s-a mai văzut cursivitate în combinațiile noastre. Trebuie să facem unele schimbări în ofensivă, pentru că avem nevoie ca mingea să circule rapid. În plus, avem nevoie și de apărarea redutabilă pe care am arătat-o în cele mai recente trei ediții de campionat; doar cu o defensivă mai bună putem ajuta portarii” a declarat antrenorul bănățenilor, Pero Milosevic, pentru pagina de Facebook a clubului.

CSM VASLUI – SCM POLTEHNICA TIMIȘOARA 28-24 (13-11) Arbitri: Claudiu Belean / Marcel Sas

Vaslui: Erhan, Petrila – Acatrinei 9, Karamyshev 7, Amihăesi 6, A. Farcaș 2, Carali 2,  Dragon 1, Polocoșer 1, Voinea, Petrea, Cumpănici. Antrenor: Leonard Bibirig.

Timișoara: Babasafari, Varo – Sadoveac 9, Dragas 3, Pribanic 3, Marjanovic 3, Cîmpan 3, Fenici 1, Milosevic 1, Năstăsie 1, Baican, Păiuș. Antrenor: Pero Milosevic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *