Programul naționalei feminine în Japonia până la debutul mondialelor / Update: convocare în ultimul moment a unei jucătoare de la Brăila, Eliza Buceschi și Daria Bucur au rămas acasă !

Echipa națională de handbal feminin pleacă în cursul zilei de miercuri în Japonia, țara gazdă a campionatelor mondiale care vor începe pe 30 noiembrie, când jucătoarele pregătite de Tomas Ryde și Costică Buceschi vor întâlni Spania. România va evolua în grupa C, din care mai fac parte Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal și  Kazahstan. Update: clubul Dunărea Brăila a anunțat miercuri dimineață că Elena Dache a fost convocată la națională și va face parte din lotul pentru mondiale! Update 2: din cauza situației de la Corona Brașov, Eliza Buceschi și Daria Bucur au rămas acasă. 

Echipa noastră va ajunge în Japonia joi, când, în cursul după-amiezii, este prevăzută o plimbare. Vineri dimineață este programată o refacere la saună, iar după-amiază o ședință tehnico-tactică, urmată de o plimbare cu bicicleta prin Kumamoto. Sâmbătă dimineață va avea loc o sesiune de aerobic în aer liber, după care va urma o ședință de mental training, după amiază fiind prevăzut un antrenament de 2 ore.

Duminică, de la ora 16 (9 ora României), va avea loc un joc verificare în compania Japoniei, care va fi precedat, în cursul dimineții, de o ședință de pregătire fizică. Luni, 25 noiembrie, este programat un antrenament de 2 ore în cursul dimineții, iar după amiază o vizită în oraș. Marți, 26 noiembrie, după o sesiune de pregătire fizică dimineață, se va disputa un meci de verificare în compania Olandei,  de la ora locală 17.30, ziua următoare fiind dedicată refacerii.

Joi, 28 noiembrie, în cursul dimineții, va avea loc o ședință de pregătire fizică urmată, după amiază, de o întâlnire cu presa și de o sesiune de team building. Vineri, 29 noiembrie, cu o zi înainte de meciul cu Spania, sunt programate două antrenamente de câte o oră: unul dimineața și unul după amiază, cel de-al doilea fiind urmat de o ședință tactică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *