Timișoara învinge dramatic Călărașiul, lupta pentru play-off e din ce în ce mai încinsă

Lupta pentru accederea în play-off-ul Ligii Zimbrilor este, în acest sezon, mai palpitantă ca niciodată, în condițiile în care între locul 5 și locul 11 sunt doar 3 puncte. La această situație a contribuit inclusiv partida de miercuri de la Timișoara, prima din etapa a 11-a a primului eșalon masculin. Cu numai trei victorii în primele zece etape și lipsită de aportul lui Marius Sadoveac (accidentat), echipa bănățeană a jucat practic cu cuțitul la os, o victorie fiind obligatorie pentru a păstra legătura cu prima jumătate a clasamentului. Prima repriză nu a arătat deloc bine pentru gazde, călărășenii conducând și la 5 goluri, oaspeții intrând cu un avans de două goluri la pauză. Diferența de 5 goluri pentru Dunărea s-a refăcut în minutul 39, 16-11, după care timișorenii au revenit și au egalat la 18 în minutul 51. La intrarea în ultimul minut scorul era egal 21, Dragas a adus-o pe Poli în avantaj transformând un 7 metri, Hanțaru a egalat la 22, pentru ca același Dragas să aducă victoria gazdelor la ultima fază a meciului.

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – DUNĂREA CĂLĂRAȘI 23-22 (10-12) Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

Timișoara: Babasafari, Varo, R. Rusu – Dragas 6, Șomlea 5, Pribanic 4, Marjanovic 2, Năstăsie 2, Fenici 1, Cîmpan 1, Baican 1, Milosevic 1, Păiuș, Neamțu, Irimescu, Trif. Antrenor: Pero Milosevic.

Călărași: Șelaru, V. Rusu – Dospinescu 7, Broască 5, Hanțaru 3, Dumitriu 2, M. Bujor 2, Radojkovic 1, Soare 1, Sandu 1, Zacaciurin, Vujadinovic, Costea, Panait. Antrenor: Serhyi Bebeshko.

Foto: SCM Politehnica Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *