Gabriel Armanu: Meciul cu CSM Bacău nu va fi unul special pentru mine

Noul antrenor al Dunării Călărași a adunat deja două victorii, însă greul de-abia începe, următoarele două jocuri anunțându-se de foc.

Rep.: Cum a fost partida cu Reșița?

Gabriel Armanu: Am început puțin  surprinși de agresivitatea adversarilor și doar indeciziile noastre în apărare le-au permis jucătorilor de la Reșița să înscrie  nepermis de ușor. Ultimele 20 de minute ne-au aparținut în totalitate și, până la finalul jocului, nu s-a mai pus problema învingătoarei. Felicit echipa oaspete pentru prestație, echipa noastră pentru că a nu a cedat și, nu în  ultimul rând, publicul din Călărași, căruia îi mulțumesc că a avut răbdare cu noi până la finalul jocului.

Rep.: Urmează meciul de cupă cu Dinamo.

G.A.: Nu a fost o tragere la sorți foarte darnică cu AHC Dunărea Călărași, meciul cu campioana României ne onorează, dar ne și obligă. Dinamo pornește cu prima șansă în tot acest campionat, cupă, sau orice înseamnă handbal în acest sezon. Totuși, ei au fost învinși și cu siguranță vor mai fi, noi trebuie doar să fim cât mai exacți în deciziile pe care le vom lua în timpul jocului.

Rep.: Săptămâna viitoare, un meci special cu CSM Bacău.

G.A.: Meciul cu CSM Bacău nu este “unul special” din punctul meu de vedere. Este un meci care ne poate da liniștea necesară în cadrul echipei, care ne poate urca în clasament și e important să învingi Bacăul, o echipă puternică, întărită în această vară cu jucători de valoare. Ne vom pregăti în continuare conștienți de obiectivele propuse, ne așteptăm susținătorii la sală, iar la sfârșitul meciului să avem momente de satisfacție și bucurie !

Foto: Facebook AHC Dunărea Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *