Magnum Botoșani câștigă la Cluj și merge în sferturile Cupei României masculine

Penultimul meci din cadrul optimilor de finală ale Cupei României masculine s-a disputat luni la prânz, la Cluj, între U și o altă divizionară secundă, CS Magnum Botoșani. Clujenii au început în forță, conducând cu 6-2 după primul sfert de oră, însă moldovenii au revenit cu veteranul Cristian Adomnicăi la timonă, secondat de tinerii Vamanu și Lazurcă. Botoșaniul a egalat la 6 în minutul 21, a intrat cu 3 goluri avans la pauză și a condus pe toată durata reprizei secunde. CS Magnum Botoșani e a doua divizionară secundă calificată în sferturile de finală ale Cupei României masculine, alături de CSM Alexandria.

”A fost un meci foarte strâns, am avut un început de meci mai greoi, însă am reușit, în cele din urmă, să ne revenim și să preluăm conducerea jocului până la final. Suntem mândri de ce am reușit, deoarece este cea mai mare performanță reușită de handbalul botoșănean. Felicit ambele echipe pentru joc, în special pe colegii mei. Pentru sferturi mi-aș dori un adversar cât mai accesibil”, ne-a spus unul din protagoniștii partidei, Ionuț Vamanu.

U CLUJ – CS MAGNUM BOTOȘANI 25-28 (8-11) Arbitri: Alin Gherman / Adrian Moldovan

Cluj: V. Coman, Pătrăuș – Fodorean 8, Preda 8, Epure 5, Kotai 2, Putnoky 1, Draia 1, Kereki, A. Coman, G. Coman, Milășan. Antrenor: Ioan Ani-Senocico.

Botoșani: Nicolaevici, Mihăescu, Radu – Adomnicăi 8, Vamanu 6, Lazurcă 6, Ciobanu 3, Ciubotariu 2, Stoian 1, Dumitrache 1, Bidașcă 1, Șoldănescu, Lazoreac. Antrenor: Radu Roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *