Oradea a câștigat derby-ul cu Craiova în Divizia A masculină / Declarațiile antrenorilor George Tăutu și Cătălin Popescu

Penultima etapă din prima jumătate a sezonului regulat din seria D a eșalonului secund masculin a programat la Oradea disputa dintre primele două clasate. După ce duelul din tur se încheiase la egalitate, lidera CSM Oradea a reușit duminică o victorie destul de clară, cea de-a zecea a sezonului.

Probabil acesta a fost cel mai bun joc al nostru! Am avut o săptămână foarte bună, ne-am pregătit pentru acest joc și  am dovedit-o prin rezultatul final. Băieții au dat dovadă de profesionalism și au tratat meciul foarte serios, mă bucur că am reușit să dominăm adversarul încă de la început și am arătat că suntem determinați să câștigăm acest joc”, ne-a declarat antrenorul orădenilor, George Tăutu.

„A fost un meci pe care l-am pierdut pe mâna noastră, după o primă repriză echilibrată, în care am revenit de la șase la două goluri. După aceea, adversarii noștri s-au desprins pe fondul ratărilor noastre, dar și a unui joc destul de slab în apărare. Din păcate, nu am reușit mai mult, probabil că presiunea rezultatului a apăsat pe umerii băieților noștri, iar asta a influențat jocul majorității dintre ei. Felicit echipa din Oradea, de acum rămâne să vedem ce va fi în a doua jumătate a campionatului”, ne-a spus Cătălin Popescu, antrenorul grupării oltene.

CSM ORADEA – CSU CRAIOVA 38-31 (20-14) Arbitri: Dan Pavel / Radu Pentea

Oradea: Costin, Duma – Szabo 9, Munea 8, Mateaș 7, Pomian 4, Mihăilescu 3, Oargă 3, Radu 2, Costea 1, Poteră 1, Szasz, Chiorean. Antrenor: George Tăutu.

Craiova: Gheorghiță, Gheorghe, Lupitu – Ianăși 9, Păun 6, Luntraru 5, Rușeanu 5, Iovănescu 3, Ciorogaru 2, Drugă 1, Pătru, Budoiu, Coadălată. Antrenor: Cătălin Popescu.

Foto: Facebook CSM Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *