CSM București câștigă la Baia Mare primul meci al 16-imilor Cupei României feminine, după ce a fost condusă la pauză de Marta

Primul meci din cadrul 16-imilor Cupei României feminine se anunța și cel mai dezechilibrat din punct de vedere valoric, ultima clasată din seria D a eșalonului secund feminin primind vizita vicecampioanei. CSM București s-a impus la scor (32-18), însă după ce a făcut o primă repriză jenantă, în care a fost dominată de gruparea maramureșeană.

Echipa soților Ioana și Ion Marta a condus încă din primul minut, având la un moment 3 goluri avans, 10-7 în minutul 21. Chiar dacă Neagu, Pintea și Curea n-au evoluat în primele 30 de minute, e greu de găsit o explicație pentru faptul că vicecampioana a fost condusă la pauză de o echipă cu 10 înfrângeri din tot atâtea jocuri în eșalonul secund. Lucrurile au revenit la normal în repriza a doua, CSM București a câștigat categoric, însă semnul de întrebare vizavi de primele 30 de minute rămâne. Or fi de vină salariile restante.

MARTA BAIA MARE – CSM BUCUREȘTI 18-32 (13-12) Arbitri: Adrian Baghiu / Marius Fiscu

Marta: Moysh, Matei, Ciuote – Demian 6, Loi 4, Eremici 4, Leș 2, Mici 1, Asaftei 1, Racolța, B. Tebecs, Igel, Porohniuc, P. Tebecs, Pop, Povan. Antrenori: Ioana Marta, Ioan Marta.

CSM: Dedu, Ion – Pintea 7, Klikovac 6, Perianu 4, Omoregie 4, Gădăleanu 3, Grbic 2, Curea 2, Cvijic 1, Marin 1, Vâlcan 1, Jipa 1. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: Facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *