CSM Slatina obține a patra victorie a sezonului în Liga Florilor

CSM Slatina a confirmat forma bună de la început de an, arătată în partida cu CSM București și în prima repriză din deplasarea de la Buzău. Echipa pregătită de Victorina Bora a reușit prima victorie din 2020, în jocul disputat pe teren propriu împotriva Minaurului din Baia Mare, scor 23-22.

Partida a fost echilibrată, oaspetele s-au desprins la două goluri în prima repriză, 5-3, 6-4 și 7-5, însă echipa olteană a revenit, a condus cu 10-8 în minutul 26, după care gruparea maramureșeană a intrat cu avantaj minim la pauză. În debutul mitanului secund, oaspetele au condus cu 14-11 (min. 35), după care gazdele au înscris de 6 ori la rând în următoarele 7 minute și au preluat definitiv conducerea. Echipa din Slatina a avut și 4 goluri avans, a trăit periculos finalul de meci, băimărencele apropiindu-se la un singur gol în ultimul minut, însă a obținut în final a patra victorie a sezonului, acumulând 13 puncte, la 9 puncte distanță de echipa de pe locul 12, HCM Slobozia.

CSM SLATINA – MINAUR BAIA MARE 23-22 (10-11) Arbitri: Gabriel Badiu / Ioan Barbu

Slatina: Stan, Nagy – Vădineanu 5, Ostase 3, Popescu 3, Chitacu 3, A. Andrei 3, Vasiliu 3, Cârligeanu 2, Stoicănescu 1, Drăghici, Șchiopu, Fulgoi, Rusu, Corban, I. Andrei. Antrenor: Victorina Bora.

Baia Mare: Măzăreanu, Enache – Seraficeanu 6, Lisewska 6, Shteriova 5, Popa 3, Rysankova 1, Cîrstea 1, Bondar, Burlachenko, Szolosi, Hotea, Polocoșer, Tămaș, Argyelan, Conache. Antrenor: Costică Buceschi.

Foto: Facebook CSM Slatina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *