Criză la naționala feminină – niciunul din cei patru tehnicieni propuși de comisia tehnică nu poate prelua echipa !

FRH a convocat de urgență subcomisia tehnică de senioare pentru a rezolva problema antrenorului naționalei feminine de senioare, după ce s-a decis demiterea suedezului Tomas Ryde. Astfel, niciunul dintre cei patru antrenori propuși în ședința din 6 ianuarie nu poate fi numit în locul lui Ryde, din diverse motive. Astfel, Aurelian Roșca nu a acceptat propunerea, Florentin Pera nu poate ocupa postul din cauza clauzelor contractuale cu SCM Râmnicu Vâlcea, Adrian Vasile este sub contract cu naționala Muntenegrului, în timp ce Bogdan Burcea a acceptat dar… nu are licență Master Coach !

Subcomisia tehnică de senioare este convocată de urgență marți, 14 ianuarie, pentru ”a asigura buna desfășurare a programului de pregătire al echipei naționale a României de senioare, în vederea abordării turneului preolimpic, ce conține o primă acțiune începând cu 19 ianuarie.”

Foto: Facebook FRH

Un comentariu la „Criză la naționala feminină – niciunul din cei patru tehnicieni propuși de comisia tehnică nu poate prelua echipa !

  • 12/01/2020 la 18:19
    Permalink

    Paguba-n ciuperci. Fiindca oricum vor fi carcotasi, indiferent cine va prelua rolul de antrenor la nationala, Dedu evita sa-si mai asume raspunderea singur, asa cum a facut cu Ambrus si Ryde. Poate Kim Rasmussen? Poate Simona Gogirla? Poate Mia Radoi? Poate chiar Gusi?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *