Criză la naționala feminină – niciunul din cei patru tehnicieni propuși de comisia tehnică nu poate prelua echipa !

FRH a convocat de urgență subcomisia tehnică de senioare pentru a rezolva problema antrenorului naționalei feminine de senioare, după ce s-a decis demiterea suedezului Tomas Ryde. Astfel, niciunul dintre cei patru antrenori propuși în ședința din 6 ianuarie nu poate fi numit în locul lui Ryde, din diverse motive. Astfel, Aurelian Roșca nu a acceptat propunerea, Florentin Pera nu poate ocupa postul din cauza clauzelor contractuale cu SCM Râmnicu Vâlcea, Adrian Vasile este sub contract cu naționala Muntenegrului, în timp ce Bogdan Burcea a acceptat dar… nu are licență Master Coach !

Subcomisia tehnică de senioare este convocată de urgență marți, 14 ianuarie, pentru ”a asigura buna desfășurare a programului de pregătire al echipei naționale a României de senioare, în vederea abordării turneului preolimpic, ce conține o primă acțiune începând cu 19 ianuarie.”

Foto: Facebook FRH

Un comentariu la „Criză la naționala feminină – niciunul din cei patru tehnicieni propuși de comisia tehnică nu poate prelua echipa !

  • 12/01/2020 la 18:19
    Permalink

    Paguba-n ciuperci. Fiindca oricum vor fi carcotasi, indiferent cine va prelua rolul de antrenor la nationala, Dedu evita sa-si mai asume raspunderea singur, asa cum a facut cu Ambrus si Ryde. Poate Kim Rasmussen? Poate Simona Gogirla? Poate Mia Radoi? Poate chiar Gusi?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.