CSM București s-a calificat în sferturile Cupei Challenge

Deținătoarea Cupei Challenge își continuă parcursul în ultima ediție din istoria competiției, terminând la egalitate, 24-24, returul cu lidera campionatului suedez, Alingsas, pe terenul căreia câștigase sâmbăta trecută cu 29-28. Cu o evoluție mai degrabă modestă pe faza ofensivă, echipa bucureșteană a avut în portarul Jakob Krupa omul decisiv pentru calificare. După 10-10 la pauză, suedezii au condus pe mai toată durata mitanului secund, desprinzându-se chiar la 3 goluri, 20-17 în minutul 54. Bucureștenii au revenit și au egalat cu un minut înainte de final, după care Helander a transformat o aruncare de la 7 metri pentru oaspeți. Daniel Anca a cerut time-out când mai erau 20 de secunde, iar Teixeira a egalat în minutul 59:54. CSM București a obținut, astfel, calificarea în sferturile de finală, acolo unde are șanse mari să acceadă și Potaissa Turda, care va juca duminică acasă cu elvețienii de la BSV Bern, pe care i-au învins în tur cu 36-33.

CSM BUCUREȘTI – ALINGSAS HK 24-24 (10-10) în tur 29-28 Arbitri: Andrzej Chrzan / Michal Janas

CSM: Krupa (13 intervenții) – Teixeira 6, Ramba 5, Georgievski 4, Rotaru 4, Caba 3, Nica 1, Becheru 1, Fotache, Militaru, Onyejekwe, Bizău. Antrenor: Daniel Anca.

Alingsas: Kraft (11 intervenții) – Claar 6, Helander 5, Nilsson 4, Lang 4, Blomgren 2, Franzen 2, Teern 1, Barud, Palsson, Andersson Moberg. Antrenor: Mikael Franzen.

Foto: Facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *