Liga Zimbrilor / Final tensionat la Focșani – Timișoara, cele două echipe au fost la un pas de o încăierare generală

Meci tensionat la Focșani, în etapa a 19-a a Ligii Zimbrilor, pe un teren unde SCM Poli Timișoara cucerea Cupa României în urmă cu aproape un an. CSM Focșani s-a impus la limită, 21-20, trimițând echipa bănățeană pe primul loc care duce în play-out.

Începutul partidei nu părea să anunțe finalul dramatic, gazdele conducând cu 7-0 în minutul 16. Bănățenii au revenit, însă, puțin câte puțin, au intrat cu 4 goluri handicap la pauză și au egalat la 17 în minutul 53. Focșaniul s-a desprins apoi la două goluri, dar Cristi Fenici a înscris cu 50 de secunde înainte de final, gazdele conducând cu 20-19. La atacul următor, CSM Focșani a primit un 7 metri la o pătrundere a lui Marijanac, decizie vehement contestată de oaspeți, Vuk Milosevic și-a scos tricoul de nervi și a fost eliminat. Același Marijanac a transformat, gazdele au câștigat, dar, după încheierea partidei, timișorenii au protestat vehement, o parte din oficialii și jucătorii gazdelor au intrat în dialog cu adversarii și nu mult a lipsit să asistăm la o încăierare generală (foto). De altfel, salutul celor două echipe de la la finalul jocului nici nu a mai avut loc.

CSM FOCȘANI – SCM POLI TIMIȘOARA 21-20 (12-8) Arbitri: Dorinel Gurbina / Emilian Stanciu

Focșani: Marocico, Cloșcă – Marijanac 6, Nuțu 4, Mănescu 3, Gramatic 3, Rață 2, Mocanu 2, Țuțu 1, Pătru, Sladic, Popovici. Antrenor: Dalibor Cutura.

Timișoara: Tcaciuc – Sadoveac 5, Marjanovic 5, Fenici 2, Baican 2, Milosevic 2, Șomlea 2, Cîmpan 1, Neamțu 1, Irimescu. Antrenor: Pero Milosevic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *