Buzăul a câștigat duelul Gloriilor din Liga Florilor MOL / Horațiu Pașca a văzut cartonașul roșu în ultimul minut

Cu patru zile înainte de prima manșă a sfertului de finală cu Herning-Ikast, Gloria Bistrița a primit vizita Gloriei Buzău, meci disputat în devans, contând pentru etapa a 19-a a Ligii Florilor MOL. După o primă repriză echilibrată, oaspetele au intrat la pauză cu avans minim. Mai precise în atac și cu Petra Blazek în mare formă în poartă, buzoiencele s-au desprins la 3 goluri în minutul 44, 22-19, diferență care s-a menținut până în minutul 53. Bistrița a reușit să revină și a egalat la 27 după golul Andreei Tetean (min. 57), iar la intrarea în ultimul minut Buzăul avea un gol avans, 28-27.

Cu 45 de secunde înainte de final, Alexandra Subțirică-Iovănescu a înscris golul 29 pentru oaspete, însă imediat după aceea antrenorul bistrițean Horațiu Pașca a intrat în teren, acuzând vehement că jucătoarea Buzăului a călcat semicercul. Mai mult, tehnicianul gazdelor a dat cu ecusonul de pământ și a primit cartonașul roșu de la arbitrul Claudiu Belean. Cu această victorie, Gloria Buzău trece din nou pe locul 3, cu 32 de puncte, în timp ce Bistrița rămâne la 5 puncte de podium.

GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – SCM GLORIA BUZĂU 28-29 (15-16) Arbitri: Claudiu Belean/ Marcel Sas

Bistrița: Zoqbi de Paula, Nenezic – Dincă 7, Pristăvița 6, Vasileuskaya 6, Rațiu 3, Costa 2, Moroianu 1, Ilyina 1, Ardean Elisei 1, Tetean 1, Paraschiv, Bloj. Antrenor: Horațiu Pașca.

Buzău: Blazek, Iordache, Mîrcă-Olariu – Petruș 6, Rotaru 6, Simion 4, Șelever 4, Ilie 4, Subțirică-Iovănescu 3, Stoleru 1, Petrovic 1, Khouildi, Condurache. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Foto: Facebook SCM Gloria Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *