Suporterii dinamoviști anunță proteste vehemente la adresa președintelui FRH / „Nu ne vom opri până nu vei zbura din federație”

Peluza Cătălin Hîldan a publicat miercuri dimineață, pe contul de Facebook, o postare extrem de virulentă vizavi de hotărârea Consiliului de Administrație al FRH, de a restrânge la 3 numărul de jucători extracomunitari care pot fi folosiți de o echipă. În mod evident, măsura lovește în plin campioana Ligii Zimbrilor, Dinamo București, care are în lot 8 astfel de jucători. Cel mai ciudat, dacă nu cumva inadmisibil, e că decizia a fost luată cu doar 5 zile înainte de returul play-off-ului pentru calificarea în optimile Champions League. Foarte interesant este faptul că vicepreședinții FRH, Sorin Dinu și Steluța Luca au votat împotriva noilor criterii!!! Suporterii dinamoviști anunță proteste de amploare la meciul cu Sporting Lisabona, de duminică.

Jucătorii noștri sunt cu moralul la pământ din cauza deciziei FRH. Oameni care și-au petrecut ani buni din viață aici, care au învățat limba română odată cu gustul sarmalelor (pregătite special pentru ei cu carne de vită), oameni care și-au adus familiile aici, care au refuzat oferte din Germania, Danemarca sau Ungaria, pentru că au prins rădăcini printre noi, SE SIMT ACUM IZGONIȚI de criteriile stupide ale lui Dedu. (…) TE AȘTEPTĂM duminică la Sala Dinamo, domnule Dedu. Dacă ești bărbat, vino să asculți cântecele celor pe care ai tot încercat să-i interzici prin sălile de sport și care s-au întors cu niște dedicații speciale. (…) Îți promitem, războinicule, că protestul nostru va fi foarte vehement și nu se va opri până nu vei zbura din federație. Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo 

2 comentarii la „Suporterii dinamoviști anunță proteste vehemente la adresa președintelui FRH / „Nu ne vom opri până nu vei zbura din federație”

 • 26/02/2020 la 09:30
  Permalink

  Vâlcea va sustine demersul. Si noi ne lovim de același problema la feminim. Noi ii dam demult dar duce mult „spurcatul”….

  Răspunde
 • 26/02/2020 la 23:34
  Permalink

  PCH inseamna orice altceva decat suporteri: golani, infractori, interlopi. Dovada este comportamentul la jocuri, indiferent de sport, pline de injurii si lupte cu jandarmii si cu oricine din afara grupului de crima organizata. Georgescu stia ce urmeaza, de aceea a si convocat si sponsorizat reuniunea, sperand sa puna presiune si sa rastoarne decizia defavorabila. A strans cateva voturi in plus, prea putine pentru decizia dorita de el. Un complotist, cei din handbal il cunosc, mereu fabuleaza scenarii, papand banii lui papa din chirii mostenite pe spatii comerial dobandite… e treaba autoritatilor sa verifice cum!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *