Liga Zimbrilor / Fără patru oameni de bază, CSM București a întrerupt seria pozitivă a Constanței

De aproape 5 luni nu mai pierduse HC Dobrogea Sud Constanța vreun meci oficial, de la înfrângerea de pe teren propriu cu CSM Vaslui, din 2 octombrie. CSM București a reușit sâmbătă, pe litoral, să întrerupă seria pozitivă a constănțenilor, chiar dacă antrenorul Daniel Anca nu a avut la dispoziție patru jucători de bază –  Krupa, Bizău, Rotaru și Ramba. Gazdele au controlat prima parte a meciului, conduceau cu 10-7 în minutul 25, după care bucureștenii au înscris de 5 ori la rând până la pauză. Oaspeții și-au mărit avantajul în primul sfert de oră al reprizei secunde (21-16, min. 46), constănțenii nemaireușind să revină până la final. Constanța a ratat ocazia de a se apropia la un punct de podium, rămânând la 4 puncte de Minaur, în timp ce CSM București a egalat-o la puncte pe HC Dobrogea Sud.

HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA – CSM BUCUREȘTI 24-28 (10-12) Arbitri: Liviu Gheorghiu / Sebastian Hagiu

Constanța: Hendawi, Iancu, Vasile – Șandru 6, Malinovic 6, Mocanu 3, Nistor 2, Chikovani 2, Chiuffa 2, Nikolic 2, Simovic 1, Andrei, Ilie, Csog, Susanu, Buricea. Antrenor: Djordje Cirkovic.

CSMB: Varo, Merlă, Pașca – Teixeira 9, Becheru 5, Caba 4 Georgievski 3, Dedu 3, Fotache 3, Onyejekwe 1, Militaru. Antrenor: Daniel Anca.

Foto: Facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *