Turda a învins pe Minaur și a trecut pe primul loc în Liga Zimbrilor

Cel de-al doilea meci al etapei a 21-a din Liga Zimbrilor a opus, la Turda, două echipe situate pe podium. Potaissa și-a valorificat avantajul terenului propriu și, după o primă repriză încheiată la egalitate, s-a desprins în mitanul secund și obținut victoria care a urcat-o în fruntea ierarhiei, cu 1 punct peste Dinamo, care joacă joi acasă derby-ul cu Steaua. De asemenea, Potaissa și Dinamo mai au de disputat restanța din etapa a 10-a, meci care se joacă la Turda și a cărui dată de disputare nu a fost încă stabilită. De notat și apreciat consecvența cu care antrenorul Horațiu Gal le dă din ce în ce mai multe minute jucătorilor tineri, inclusiv în momente în care jocul e departe de a fi decis, lucru pe care puțini tehnicieni din Liga Zimbrilor îl fac.

POTAISSA TURDA – MINAUR BAIA MARE 30-25 (16-16) Arbitri: Radu Iliescu / Doru Manea

Turda: Irimuș, Szopka, Fleșer – Thalmaier 7, Ghiță 6, Pavel 5, Cîntec 3, Ghivil 3, Totoi 2, Talas 2, Dragas 1, Rohozneanu 1, Savic, Pințoiu, R. Pop. Antrenor: Horațiu Gal.

Baia Mare: Ciobanu, Țenghea – Csepreghi 5, Botea 5, Brajovic 5, Cip 4, Mureșan 2, Nagy 1, Buzle 1, Coric 1, Bera 1, Haiduc, Bușevan, E. Pop, Vojvodic, Cristescu. Antrenor: Stephane Plantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *