Cristian Pătru: Mă întreb ce ar fi scris Caragiale despre deciziile FRH

Una din echipele afectate de deciziile Consiliului de Administrație al FRH este CSM Reșița, condamnată practic să retrogradeze direct în urma modificării sistemului competițional. Practic, gruparea bănățeană este privată de șansa de a lupta în play-out pentru menținerea în primul eșalon, alături de HC Buzău, deși mult mai logic ar fi fost ca ultimele două clasate din Liga Zimbrilor să rămână în prima divizie, iar viitoarea ediție să se desfășoare cu 16 echipe. Iată ce ne-a declarat președintele reșițean, Cristian Pătru.

Cred că este pentru prima oară-n viața mea când nu prea am nimic de spus vizavi de hotărârile Consiliului de Admnistrație al FRH, mai mult decât au spus ei singuri! Cu toate acestea, întreb și mă întreb ce ar fi avut de scris marele nostru scriitor naturalist Ion Luca Caragiale. Ca reprezentant al clubului reșițean am mai multe întrebări, dar mă limitez la câteva:
– Cu stare de urgență prelungită sau nu din 16 mai încolo, cum jucăm 14 echipe a 22 de persoane, în sală, turneu de sală, ultimele 3 etape ?
– Pentru care motiv ar participa Reșița la acest turneu, echipa având de disputat 2 jocuri acasă și o deplasare la Timișoara ?
– Unde va participa Reșița în sezonul următor, în ce competiție, își poate apăra șansele de a nu retrograda dacă nu se mai joacă play-out ?
– Când și cu ce jucători semnează, re-semnează dacă nu știe unde va juca sezonul următor ?
Despre diferențele de abordare a guvernului, Europei handbalistice, realitatea actuală cu prioritățile ei vizavi de securitatea individuală și abordarea membrilor care au votat ce au votat, trăiesc un deja vu cu privire la blocajul meu în a spune ceva. Cred că, în acest an, doar răuvoitorii nu o văd pe Dinamo campioană, iar în ceea ce privește retrogradarea, nu îmi doresc decât ca toată lumea să înțeleagă că nu Reșița a făcut din play-out ,,campionatul” care contează pentru echipele care nu prind play-off-ul, supun atenției dumneavoastră cazul CSM Bacău de anul trecut!
Aș mai vrea să adaug la final, ca o opinie personală, ca mi-aș dori ca domnul președinte Alexandru Dedu să se comporte ca un adevărat conducător în aceste momente de cumpănă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *