Alireza Mousavi: Uriașii merită să moară pentru vanitatea celor care cred că pot stăpâni viețile

Decizia FRH de a disputa finalul sezonului în luna iunie a stârnit nemulțumirea handbaliștilor, care n-au ezitat să ia atitudine. Unul dintre aceștia este dinamovistul Alireza Mousavi, care a avut o postare acidă miercuri seara pe contul său de Facebook.

Suntem aici pentru că am visat să zburăm spre și cu o minge lipicioasă, într-o luptă infinită. Să facem parchetul din săli să tremure. Uriași cu inimi și mai uriașe. Dar acum, uriașii merită să moară pentru vanitatea celor care cred că pot stăpâni viețile. Zarafii sufletelor și ai destinelor pentru care noi, jucătorii, suporterii, staff-urile nu însemnăm nimic. Suntem oameni, înainte de a fi jucători, iar lacrimile noastre, din atâtea motive, vor umple pământul care ne va urla nedreptatea. Strângem puternic mingea la piept și privim spre fiecare dintre voi.
Sunteți alături de noi?

Foto: Facebook Alireza Mousavi

Un comentariu la „Alireza Mousavi: Uriașii merită să moară pentru vanitatea celor care cred că pot stăpâni viețile

  • 23/04/2020 la 16:38
    Permalink

    MA INTREB CU TRISTETE CAT IL VOR MAI TOLERA CLUBURILE SI OAMENII DIN HANDBAL PE ACEST PSEUDOPRESEDINTE DEDU. CRED CA AR CAM FI TIMPUL CA TOTI CEI IMPLICATI IN FENOMENUL HANDBALISTIC SA SE UNEASCA SI SA -L TRIMITA IN ISTORIE PE DEDU. CRED CA HANDBALUL ROMANESC ARE INCA OAMENI DE VALOARE CARE-L POT INLOCUI PE DEDU SI CARE POT SA READUCA ACEST SPORT ACOLO UNDE II ESTE LOCUL,ADICA IN ELITA MONDIALA.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *