Videoconferință cu cluburile junioarelor / CSM București vrea să se joace în aer liber!

Miercuri a avut loc o videoconferință în cadrul căreia Alexandru Dedu, Steluța Luca și Cristina Vărzaru au dialogat cu reprezentanții a 22 de cluburi din campionatele junioarelor vizavi de încheierea sezonului 2019-2020. Cea mai mare parte a cluburilor au probleme cu accesul în săli, majoritatea acestora fiind în gestiunea unităților școlare ce aparțin de Ministerul Educației și Cercetării. Sunt cluburi care au și probleme financiare, așa cum e Sepsi Sfântu Gheorghe, care are buget doar până la sfârșitul lunii iunie. Multă lume s-a pronunțat în favoarea amânării turneelor finale în august – septembrie, chiar dacă, la această dată, nu există nicio garanție că acest lucru va fi permis de autorități.

Reprezentantul CSM București, Remus Drăgănescu, a venit chiar cu o propunere năstrușnică, aceea ca meciurile să aibă loc în aer liber. În favoarea încheierii sezonului fără disputarea altor meciuri s-au pronunțat Corona Brașov, Sporting Ghimbav și CSS Tulcea, ideea fiind, însă, agreată și de alți participanți la videoconferință. De altfel, au fost transmise destule semnale din partea părinților care nu sunt de acord cu disputarea de meciuri în această vară. Unul din părinți a fost chiar prezent la ședință, Simona Gogîrlă, care a precizat că nu își va lăsa fiica să joace. Și ca să încheiem într-o notă destinsă, să menționăm și propunerea reprezentantei CSS 6 București, Ileana Morari. Dacă tot se dorește să se joace, să se modifice și regulamentul, prin interzicerea contactului fizic între jucători și „desființarea” postului de pivot. A fost, evident, o glumă a doamnei Morari.

Concluzia concluziilor a fost că toată lumea e de acord că întrecerile ar trebui să se încheie pe teren dar și că acest lucru nu e posibil în condițiile actuale. Joi va avea loc întâlnirea video cu cluburile masculine de juniori, o decizie definitivă urmând a fi luată luni, de Consiliul de Administrație al FRH.

Un comentariu la „Videoconferință cu cluburile junioarelor / CSM București vrea să se joace în aer liber!

  • 14/05/2020 la 22:16
    Permalink

    Copiii au acces la o formă de exprimare a opiniilor? Decid pentru ei mereu alții, când ei au și examene, și turnee finale, după o perioadă lungă de pauză, atât la școală, cât și la sport…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.