Și președintele CS Dinamo atacă decizia FRH: Decizia Consiliului de Administrație este de neînțeles

Decizia Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal nu a fost deloc pe placul conducerii campioanei Ligii Zimbrilor. Președintele CS Dinamo, George Cosac, a emis un comunicat, publicat marți pe site-ul clubului bucureștean, în care-și manifestă dezacordul vizavi de hotărârea FRH și își felicită jucătorii pentru performanțele obținute.

”În primul rând vreau să felicit jucătorii, stafful tehnic și conducerea echipei pentru evoluția din acest sezon. Dinamo a avut o prestație unică în Liga Campionilor, cu 12 meciuri fără înfrângere, iar pe plan intern nu cred că a existat o ediție de campionat, cel puțin în ultimii 10-15 ani, atât de clar dominată de o echipă. Am avut cel mai valoros lot, în condițiile unui buget care nu este între primele trei din țară, cea mai solidă prestație, iar echipa noastră a fost apreciată aproape peste tot unde a mers în țară. Evident, nu toți ne au la inimă, iar acest lucru l-am resimțit în ultimii ani.

În vara anului trecut, după ce am câștigat Supercupa României, am pornit la drum cu gândul de a bate recordul de titluri naționale consecutive. Niciodată în istorie nu cucerisem cinci campionate în linie. 99% ne realizasem obiectivul, dar a venit pandemia, iar mai apoi diferite interese meschine au anulat efortul unei familii întregi. Pentru că aici nu vorbim doar de echipă, antrenori, conducători, sponsori, parteneri, ci și de suporteri. Votul Consiliului de Administrație al FRH de a nu acorda titlul național este de neînțeles și vine în contradicție cu ceea ce au dorit cluburile din Liga Națională masculină și cu ceea ce au decis țări precum Germania, Franța, Spania sau Danemarca. De ce li s-a mai cerut părerea conducătorilor de club dacă nu s-a ținut cont de ea? Vrem să ajungem la nivelul țărilor majore din handbal, dar numai declarativ. Nu preluăm nimic din ceea ce fac aceste țări.

În final, un mesaj pentru echipă. Voi sunteți adevărații campioni, văzuți și admirați de întreaga țară, chiar și de majoritatea președinților de club, dar nu și de o parte din Consiliul de administrație! Felicitări”. George Cosac – președinte CS Dinamo

Sursa: csdinamo.eu

Foto: Facebook Dinamo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *