U Cluj se desparte de antrenorul Alin Bondar, Rapid anunță 12 plecări

Scăpată de grijile luptei pentru evitarea retrogradării după înghețarea campionatului în primul eșalon feminin, U Cluj a anunțat primele mutări pentru viitorul sezon al Ligii Florilor. Astfel, gruparea ardeleană a decis să se despartă de antrenorul principal Alin Bondar, urmând să anunțe, în zilele următoare, noul tehnician al echipei. De asemenea, Larisa Araujo și Cristina Boian nu vor continua la Cluj, prima dintre ele urmând să evolueze la Baia Mare. Clubul ardelean a anunțat că a prelungit înțelegerile cu Viorica Țăgean și Diana Lazăr.

Tot în Liga Florilor, Rapid București a anunțat marți despărțirea de 12 jucătoare: Andreea Arghir, Olivia Nanu, Andra State, Camelia Carabulea, Ana Maria Chirigiu, Ana Maria Dumitrascu, Elena Livrinikj, Oana Bucă, Andreea Trăilă, Gabriela Preda, Raluca Dăscălete și Bianca Ionescu.

Un comentariu la „U Cluj se desparte de antrenorul Alin Bondar, Rapid anunță 12 plecări

  • 26/05/2020 la 12:43
    Permalink

    Plun de profesioniști, vocali dar găunoși. Fără bani la Cluj, după ani de transferuri interzise prin regulament și concedierea succesivă de antrenori și conducători, tot diletantismul rămâne la cârmă. Amariei, cândva eliminată de la Cluj ca Bondar acum, face la Rapid ce a învățat de la diletanții de la Cluj, concediind jucătoare care au ținut-o pe linia de plutire. Fiecare pasăre pe limba ei piere!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *