Transferuri spectaculoase la Rapid și Brăila

Rapidul continuă seria transferurilor pentru sezonul viitor, anunțând marți achiziția portăriței franceze Julie Foggea (foto). În vârstă de 29 de ani, noua jucătoare a Rapidului vine după 3 sezoane petrecute în Ungaria, la Erd, cu care a evoluat în Cupa EHF, precedentele sale echipe fiind din țara natală, Fleury Loiret și Biganos-Begles.

Dunărea Brăila a anunțat, la rându-i, un nou transfer pentru viitoarea stagiune, este vorba  de extrema stângă macedoneană Jovana Sazdovska, aceasta sosind din Germania, de la Thuringer. În vârstă de 26 de ani, noua jucătoare a Brăilei a mai evoluat timp de 5 sezoane la Metalurg Skopje, a ajuns în finala Champions League cu Vardar în 2018 și a mai evoluat în România, la Măgura Cisnădie, în sezonul 2016-2017.

Tot în Liga Florilor, CSM Slatina a comunicat primul transfer al verii, gruparea pregătită de Victorina Bora legitimând-o pe Larisa Tămaș (inter stânga, 26 de ani), care a evoluat ultima dată la Minaur Baia Mare.

Update: și Gloria Bistrița a anunțat un nou transfer, un inter stânga din Ucraina, Natalia Savchyn. În vârstă de 24 de ani, ucraineanca a evoluat până acum doar în țara natală, la Galytchanka Lviv, cu care a câștigat de 5 ori titlul de campioană.

foto: sport365.fr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *