Percheziție DIICOT la domiciliul unui handbalist de la CSM Făgăraș

Agenția de presă Agerpres informează, citând surse judiciare, că, în cursul zilei de joi, 4 iunie, procurorii DIICOT Brașov au efectuat o percheziție la domiciliul handbalistului francez Pierre Yves Ragot, care a evoluat în sezonul trecut la CSM Făgăraș, iar în trecut la campioana Dinamo București și Minaur Baia Mare. Conform sursei citate, Ragot este suspect de trafic de droguri de risc, respectiv cultură indoor de cannabis.

Update:

Comunicat CSM Făgăraș:
“In privința perchezițiilor efectuate de către DIICOT Brașov la domiciliul jucătorului de origine franceză Pierre-Yves Ragot, înregistrat ca sportiv al Clubului Sportiv Municipal Făgăraș, comunicăm următoarele: contractul jucătorului cu CSM Făgăraș a luat sfârșit la încheierea sezonului competițional, iar prelungirea raporturilor contractuale nu i-a fost propusă acestuia.

Deși nu avem a-i aduce reproșuri legate de implicarea sa ca jucător, ne recunoaștem neputința de a manifesta vreun fel de control asupra vieții personale a jucătorilor legitimați la CSM Făgăraș și a alegerilor nefericite ale acestora.

Întreaga echipă a CSM Făgăraș s-a aflat în șomaj tehnic din data de 15 martie 2020, toată activitatea sportivă fiind suspendată, iar contactul direct cu rutina echipei și îndrumarea antrenorului nu au mai putut avea loc.

Condamnăm ferm orice încălcare a legii și suntem convinși că Justiția își va face treaba; mai mult, ne arătăm disponibilitatea de a susține cercetările prin orice mijloace ne-ar fi solicitate și reînnoim apelul la jucătorii și colaboratorii noștri de a se conforma legilor în vigoare și codului de conduită al sportivilor.”

Conducerea CSM Făgăraș

Foto: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *