Vizită-surpriză a suporterilor vâlceni la Cheile Grădiștei

Ultima campioană a Ligii Florilor a avut parte sâmbătă de o surpriză foarte plăcută din partea propriilor suporteri. Mai mulți membri ai Ligii Suporterilor Vâlceni s-au deplasat în cantonamentul echipei pregătite de Florentin Pera, la Cheile Grădiștei.

”Am mers în cantonamentul echipei de la Cheile Grădiștei pentru a face o surpriză plăcută echipei într-un moment greu, în cel mai greu moment al unui sportiv. Am mai mers și pentru că sezonul trecut s-a încheiat într-un mod abrupt, fără a se putea termina pe teren, fără să ne putem bucura de un nou sezon foarte bun făcut de echipa noastră! Asociația Liga Suporterilor Vâlceni a premiat echipa noastră cu câte un tricou făcut special de noi, de suporteri. Prezența noastră acolo a fost foarte apreciată de jucătoare și staff-ul tehnic, dovadă că la Vâlcea unitatea dintre echipă și suporteri este poate cel mai important lucru. În momentul întâlnirii cu echipa, toată lumea a purtat mască si mănuși, iar distanțarea a fost păstrată întocmai”, se menționează  într-o postare pe Facebook a suporterilor vâlceni.

SCM Râmnicu Vâlcea va încheia cantonamentul pe 18 iulie, o săptămână mai târziu fiind programate primele jocuri de verificare, cu ”U” Cluj. De altfel, în weekendul 24-26 iulie, sunt programate mai multe partide amicale, însă, în contextul evoluției pandemiei de COVID-19, acestea sunt sub semnul întrebării. Sporturile de sală nu par a fi pe lista de priorități a autorităților, spre deosebire de mall-uri și plaje.

Foto: Facebook Liga Suporterilor Vâlceni

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *