S-au anunțat grupele valorice în Liga Europeană EHF

Federația Europeană de Handbal a anunțat joi urnele valorice pentru tragerea la sorți a primelor tururi preliminare din Liga Europeană. La feminin, Dunărea Brăila este echipa românească ce va participa la primul tur preliminar, fiind repartizată în urna a doua. Potențialele adversare ale echipei brăilene sunt Hypo Niederösterreich, WAT Atzgersdorf (Austria), Tertnes Bergen (Norvegia), LC Brühl Handball (Elveția), IUVENTA Michalovce (Slovacia) și Lugi Handboll (Suedia). SCM Gloria Buzău va intra în turul al doilea preliminar din postura de cap de serie.

În competiția masculină, participantele la primul tur preliminar au fost împărțite pe zone geografice, fiecare dintre acestea cuprinzând câte două urne valorice. Potaissa Turda și HC Dobrogea Sud Constanța fac parte din zona 1, care are următoarele urne valorice:

Urna 1: SKA Minsk (Belarus), HC Butel Skopje, HC Metalurg (Macedonia de Nord), Potaissa Turda și HC Victor (Rusia).

Urna 2: HRK Gorica, RK Spacva Vinkovci (Croația), HEDO-B. Braun Gyöngyös (Ungaria), HC Dobrogea Sud Constanța,
HC ȚSKA (Rusia).

Două echipe din aceeași țară nu se pot întâlni în această fază a competiției, în care Dinamo este calificată direct în faza grupelor. Tragerea la sorți va avea loc marți, 28 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *