EXCLUSIV / Sebastian Tudor pleacă de la Chișineu-Criș la CSU Oradea !

Una din participantele la barajul de promovare în Liga Florilor a rămas fără antrenor. Sebastian Tudor, cel care a preluat echipa Crișul Chișineu-Criș acum doi ani de la zero și a adus-o în postura de a lupta pentru promovarea în primul eșalon, a decis să se întoarcă acasă, la Oradea.

Am ales să mă întorc acasă  din motive personale. Nu e ușor să iei o asemenea decizie majoră, mai ales atunci când trebuie să renunți la un lucru care face parte din viața ta zilnică. Mă despart de o echipă dragă mie unde, împreună cu jucătoarele și conducerea clubului, am reușit performanțe unice pentru un oraș atât de mic, dar cu oameni sufletiști. Pe această cale, vreau să le mulțumesc pentru încrederea acordată. Le doresc succes în drumul spre promovarea în prima ligă ! Sebastian Tudor

Crișul Chișineu-Criș urmează să participe la turneul de promovare în Liga Florilor, a cărui dată nu a fost încă stabilită, alături de CSM Galați, HCF Piatra Neamț, CSU Știința București, Dacia Mioveni și Activ Prahova Ploiești. Sebastian Tudor va rămâne în handbalul feminin, urmând să preia conducerea tehnică a divizionarei secunde CSU Oradea.

Un comentariu la „EXCLUSIV / Sebastian Tudor pleacă de la Chișineu-Criș la CSU Oradea !

  • 26/07/2020 la 22:03
    Permalink

    Î-ți mulțumesc Sebastian Tudor în numele meu și al orașului Chișineu Criș pe care-l reprezint ca viceprimar pentru tot efortul pe care l-ai depus alături de aceste fete minunate, pe care doar tu le-ai adus la cest nivel și pentru ca acest oraș să fie cunoscut și prmovat și prin performanță la cest nivel. Succes în continuare alături de noua ta echipă! Vei rămâne în sufletele noastre și te vom aștepta cu drag în orașul nostru. Mulțumim Sebastian Tudor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *