Handbalul rămâne în stand-by, ministrul Stroe umblă după avioane, un club a intrat în campanie electorală

Iată că am trecut de jumătatea lunii august când, după primul program anunțat de FRH, ar fi trebuit să cunoaștem noua câștigătoare a Cupei României masculine. Nu numai că sezonul oficial nu s-a reluat, însă, conform ordinelor în vigoare, echipele nu au voie să dispute nici jocuri de verificare, în condițiile în care, la sfârșitul lunii august, HC Dobrogea Sud Constanța și Potaissa Turda au de disputat meciuri în Liga Europeană ! Mai mult, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București au programate meciuri în Champions League în mai puțin de 4 săptămâni. Probabil că, în pofida interdicțiilor dar mai ales a lipsei de interes și de reacție a autorităților, marea majoritate a echipelor și-au desfășurat pregătirile în condiții apropiate de normalitate și au avut loc și jocuri de verificare.

Logic, atât timp cât ministrul Stroe e în campanie electorală, postând cu mare emfază că a vizitat Fabrica de Avioane Craiova, dar și că a participat la o lansare de candidați în orașul de baștină. Nimic despre promisul ordin care ar urma să permită începerea competițiilor, cu respectarea mai multor condiții care să asigure, pe cât posibil, securitatea sanitară. Domnu’ Stroe, lăsați un pic campania și vă ocupați și de handbal ?

Altfel, în lipsa legislației, de plictiseală sau nu, reprezentanții unui club de prin Ardeal s-au apucat și ei de campanie electorală, adaptându-și fotografiile de profil de pe Facebook cu un slogan de susținere al unui politician. O fi bine ? O fi moral ?

Un comentariu la „Handbalul rămâne în stand-by, ministrul Stroe umblă după avioane, un club a intrat în campanie electorală

  • 18/08/2020 la 17:58
    Permalink

    Sper să rămână măcar jumătate din echipe cu loturi complete până la finalul anului, fără să fugă majoritatea jucătorilor în țările cu oameni normali la conducere. La noi, cel mai devreme va începe orice competiție în sală după 1 octombrie, fără public.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *