EHF a publicat ghidul ”Înapoi la handbal” / Turda și Constanța și-au programat meciurile ”europene” în aceeași zi, la aceeași oră

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de primele partide din Liga Europeană masculină, care vor avea loc în weekendul 29-30 august, Federația Europeană de Handbal a publicat ghidul ”Înapoi la handbal”. Documentul cuprinde condițiile de igienă necesar a fi îndeplinite la jocurile internaționale, în contextul pandemiei de Covid-19. Printre altele, fiecare echipă va avea un ”ofițer Covid”, participanții la meciuri vor trebui să prezinte un test negativ făcut cu cel mult 72 de ore înainte de meci, în timp ce arenele ce vor găzdui partidele vor cuprinde 5 zone: roșie (terenul, băncile de rezervă, vestiarele, camera de control doping, toaletele și zona de acces), portocalie (zone desemnate din jurul terenului de joc, aflate la cel puțin 2 metri de intrare și băncile de rezervă), galbenă (tribune, birouri separate în interiorul sau exteriorul arenei), verde și albastră (ambele cuprinzând tribunele și unde vor avea acces presa și spectatorii, acolo unde acest lucru este permis).

În acest timp, la noi tot nu a apărut mult așteptatul ordin al MTS în Monitorul Oficial, dar Potaissa Turda și HC Dobrogea Sud și-au programat partidele din Liga Europeană pe teren propriu ! Astfel, sâmbătă, 29 august, turdenii vor primi vizita croaților de la HRK Gorica de la ora 18, în timp ce dobrogenii vor primi replica rușilor de la HC Victor, la aceeași oră.

Foto: Facebook Potaissa Turda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *