Ordinul anti-handbal: antrenamente cu 7mp/persoană și cantonamente în izolare cu 14 zile înainte de competiții !

Ordinul comun al ministerelor sănătății, respectiv tineretului și sportului, care urmează să fie publicat în Monitorul Oficial, ar urma să dea undă verde desfășurării de evenimente sportive în spații închise, dar nu schimbă nimic în privința desfășurării pregătirilor. După cum arată, ordinul pare fi scris pe genunchi, de persoane care n-au habar cu ce se mănâncă sporturile la care actul face referire. Astfel, în privința activităților de pregătire în spații închise, rămâne valabilă obligativitatea menținerii distanței de 2 metri între persoane și a asigurării unui spațiu de minim 7 metri pătrați/persoană !!! În același timp, sunt stipulate condițiile pentru organizarea de competiții la sporturile de echipă, care frizează, de asemenea, ridicolul. Astfel, competiția trebuie să fie precedată de o perioadă de cantonament în izolare de minim 14 zile calendaristice. Cu 48 de ore înainte de cantonament, dar și la 14 zile după intrarea în cantonament, persoanele vor fi testate prin metoda RT-PCR. Competiția s-ar putea organiza abia la 48 de ore după a doua testare, adică la 16 zile de la intrarea în cantonament, perioadă în care, conform ordinului, n-ai voie să faci antrenament normale de joc ! Rămâne de văzut ce echipe vor putea să-și asume costurile pentru așa ceva, asta ca să nu mai intrăm în celelalte prevederi, legate de cazare. Descărcați ordinul comun, cu un click pe link-ul de mai jos.

ORDIN-COMUN-MTS-MS.pdf-11

Sursa: sindicatmts.ro

Un comentariu la „Ordinul anti-handbal: antrenamente cu 7mp/persoană și cantonamente în izolare cu 14 zile înainte de competiții !

  • 19/08/2020 la 13:34
    Permalink

    Cât timp unii debitează cu seninătate asemenea enormități iresponsabile, vom juca în alte țări și vom vedea la Tv campionatele naționale străine. Vom trăi din istorie, ca hocheiul și alte sporturi puse pe butuci de politicieni frustrați.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *