Debut convingător pentru CSM București în Champions League

La o săptămână după ce a pierdut Cupa României în Sala Polivalentă, CSM București a jucat altceva în meciul de Champions League cu Metz și a obținut o victorie mai clară decât o arată rezultatul final, 31-26. Cu Cristina Neagu dezlănțuită și cu Jelena Grubisic în mare formă în poartă, bucureștencele nu le-au dat nicio șansă elevelor lui Emmanuel Mayonnade.

CSM București a făcut o primă repriză aproape perfectă, încheind cu 7 goluri avans, după ce Cristina Neagu a început cu 3 aruncări consecutive în bară. Cea mai bună handbalistă a lumii și-a intrat apoi în mână, Grubisic a închis poarta și bucureștencele s-au desprins la 5-1 în minutul 9. În continuare, jucătoarele pregătite de Adi Vasile au zburdat, au înscris de pe toate posturile, iar Jelena Grubisic a încheiat prima repriză cu un procentaj excelent, de 47%. Cristina Neagu și-a continuat recitalul în mitanul secund, CSM-ul a condus și la 9 goluri (28-19, min. 47, după un gol al Cristinei din propriul 9 metri), dar a redus din turație pe final, oferindu-i lui Metz o înfrângere rezonabilă. În runda a doua a grupei A, CSM București va juca în Danemarca, la Esbjerg, duminica viitoare.

CSM BUCUREȘTI – METZ HANDBALL 31-26 (17-10) Arbitri: Dalibor Jurinovic / Marko Mrvica (Croația)

CSMB: Grubisic, Dedu – Neagu 12, Lazovic 5, Pintea 3, Omoregie 2, Martin 2, Smeets 2, Moisă 2, Barbosa 1, Perianu 1, Dembele 1, Klikovac, Jipa. Antrenor: Adrian Vasile.

Metz: Kapitanovic, Sako – Stanko 4, Perederiy 4, Burgaard 3, Sajka 3, Deba 3, O. Kanor 3, Nocandy 2, L. Kanor 1, Bont 1, Bouktit 1, Copy 1, N’Gouan, Micijevic, Gautschi. Antrenor: Emmanuel Mayonnade.

Foto: Facebook CSM București – Sabin Malisevschi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *