Bacăul obține prima victorie a sezonului în fața fostului antrenor / Ce a spus Rareș Păunică după meci

Duelurile din ultimii ani dintre Bacău și Călărași au avut mereu o încărcătură aparte, dat fiind faptul că echipa de la malul Dunării are în componență foarte mulți foști jucători băcăuani, iar acum este condusă de fostul antrenor al CSM-ului Bacău, Gabriel Armanu. De data aceasta, Bacăul a luat toate punctele și a făcut-o pe merit, după o evoluție mai bună în toate compartimentele și cu un Saldatsenka impecabil între buturi.

CSM Bacău a făcut o primă repriză excelentă, desprinzându-se încă din debutul jocului, 5-1 în minutul 6. Dunărea a reușit să revină doar o dată, la 7-8 în minutul 17, după care băcăuanii s-au desprins, pe fondul numeroaselor și spectaculoaselor intervenții ale lui Saldatsenka, al unei apărări agresive și foarte determinate, precum și al inspirației în faza de atac. Toate acestea au făcut ca echipa moldoveană să intre cu șase goluri avans la pauză, o diferență greu de anticipat înaintea meciului. Bacăul s-a desprins la 22-13 în minutul 38, Gabriel Armanu a cerut un time-out, dar n-a reușit să-și trezească elevii, după care, la jumătatea reprizei secunde, cele două formații au făcut un concurs de greșeli neforțate, acoperind toată gama. Finalul a fost fără emoții pentru gruparea băcăuană, aflată la al patrulea meci oficial în 5 zile și la prima victorie.

CSM BACĂU – DUNĂREA CĂLĂRAȘI 32-26 (18-12) Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei

CSM: Saldatsenka, Cozma – Crnoglavac 12, Tîrzioru 6, Serhel 4, Iordachi 3, Huta 3, Păunică 2, Coric 1, Rotaru 1, Gal, G. Cotinghiu, Stănică. Antrenor: Alexandru Acsinte.

AHC: Rusu, Crăciunescu – Hanțaru 5, Broască 5, G. Bujor 5, M. Bujor 4, Costea 3, Drăgan 1, Dimitriu 1, Soare 1, Dospinescu 1, Yousefinezhad, Păunescu. Antrenor: Gabriel Armanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *