Înfrângere categorică pe teren propriu pentru Vâlcea în Liga Campioanelor

Etapa a doua a grupelor Ligii Campioanelor n-a fost de bun augur pentru SCM Râmnicu Vâlcea, echipă lovită de Covid-19 înainte de partida cu Odense, antrenorul secund Goran Kurtes și jucătoarele Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez fiind depistați pozitiv la teste. Campioana României a făcut un joc slab la toate capitolele, iar rezultatul final (21-30) reflectă din plin acest lucru.

Vâlcea a început rău meciul, iar Florentin Pera a cerut time-out după doar 4 minute, când Odense conducea deja cu 3-0. Lucrurile n-au mers foarte bine în continuare pe faza de atac pentru echipa română, iar danezele s-au desprins la 9-5 în minutul 18. Au urmat 7 minute foarte bune pentru gazde, care au egalat la 10, însă finalul de repriză a fost slab, fără gol marcat timp de aproape 6 minute, chiar dacă au evoluat și în dublă superioritate.

După 10-13 la pauză și doar 42% procentaj de reușită al aruncărilor în prima repriză, Vâlcea a început repriza secundă la fel ca pe prima, iar Odense s-a desprins la 5 goluri după 3 minute, 15-10. Lucrurile au mers din rău în mai rău pentru echipa vâlceană, în special în ofensivă, acolo unde s-a ratat din toate pozițiile, iar echipa daneză a câștigat la pas. În etapa a treia, SCM Râmnicu Vâlcea va juca sâmbăta viitoare la Moscova, cu ȚSKA.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – ODENSE HANDBOLD 21-30 (10-13) Arbitri: Svetoslav Yovchev / Zvezdelin Yonchev (Bulgaria)

Vâlcea: Batinovic, Ciucă, Rus – Fernandez 6, Elghaoui 5, Norgaard 4, Trifunovic 3, Nikolic 2, Minevskaja 1, Aardahl, Lopez, Florica, Glibko, Dăscălete, Marin, Stamin. Antrenor: Florentin Pera.

Odense: Reinhardt, Wester – Kyndboel 8, Abbingh 5, Groot 4, Da Silva 4, Iversen 3, Hageso 2, Aambakk 2, Hojlund 1, De La Cour 1, Johansen, Larsen, Hald, Ikehara, Wallen. Antrenor: Ulrik Hansen.

Foto: Ionuț Buharu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *