Declarații după SCM Râmnicu Vâlcea – Odense 21-30

Ulrik Hansen (antrenor Odense Handbold): ”Suntem mulțumiți de rezultat, știam că vom avea un meci tare aici, la Râmnicu Vâlcea. Ne-am apărat foarte bine, am avut o poartă bună, am controlat foarte bine toate fazele jocului și nu am făcut multe greșeli tehnice. Cred că am controlat jocul în cea mai mare parte a timpului.”

Florentin Pera (antrenor SCM Râmnicu Vâlcea): ”Felicitări echipei Odense, au jucat un handbal de calitate. Am avut o săptămână foarte grea, din cauza problemelor cu Liscevic și Gonzalez, n-am avut timp să pregătim acest joc, am făcut doar două antrenamente. A existat o presiune asupra echipei, iar jucătoarele n-au fost conectate 100% la meci din cauza problemelor pe care le-am avut. Am încercat să găsesc cele mai bune soluții, dar n-am fost la un nivel bun, în primul rând din punct de vedere psihic. Am avut 14 ratări în situații de 1 la 1 cu portarul advers, care a fost într-o formă foarte bună.”

Lois Abbingh (Odense): ”Nu ne așteptam la o victorie atât de clară, chiar dacă știam că le lipsesc unele jucătoare, echipa adversă avea altele foarte valoroase. Cred că am câștigat jocul de azi datorită apărării și sunt mândră de echipa mea. Le urez succes celor de la Râmnicu Vâlcea în meciurile următoare.”

Asma Elghaoui (SCM Râmnicu Vâlcea): ”În primul rând, vreau să felicit echipa Odense. Am avut o săptămână foarte stresantă și grea. Am început meciul foarte rău, dar am revenit. În repriza a doua am încercat un sistem de joc cu care nu eram obișnuite, cu doi pivoți, și nu am găsit soluțiile potrivite. Cu toate astea, cred că ne-am luptat până la capăt, sunt mândră de echipa mea și sper ca în meciul următor să ne îmbunătățim jocul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *