Cristina Neagu aduce a doua victorie consecutivă pentru CSM București în Liga Campioanelor

CSM București a reușit duminică după-amiază a doua victorie consecutivă în grupa A a Ligii Campioanelor, în deplasarea de la Esbjerg. După ce a condus cu 2 goluri la pauză, echipa bucureșteană s-a impus cu 30-29 datorită unui gol înscris de Cristina Neagu cu 2 secunde înainte de finalul jocului.

După un început echilibrat (7-7 min. 13 ), echipa bucureșteană s-a desprins treptat, cu o evoluție foarte bună în faza ofensivă, ajungând până la 16-10 în minutul 24. Câteva imprecizii pe final de repriză le-au oferit danezelor ocazia să se apropie la 2 goluri până la pauză. Esbjerg a egalat la 18 în minutul 36 și a luat conducerea în minutul 45, 22-21, în contextul în care poarta CSM-ului a avut un randament modest. Crina Pintea a readus CSM-ul în avantaj în minutul 49, 24-23, iar în ultimul minut s-a intrat la 29-29. Adrian Vasile a cerut time-out, iar Cristina Neagu a înscris golul victoriei cu două secunde înainte de final.

CSM București are maximum de puncte după două runde și va juca duminica viitoare, de la ora 17, pe teren propriu, cu Rostov-Don.

TEAM ESBJERG – CSM BUCUREȘTI 29-30 (15-17) Arbitri: Ruud Geraets / Paul Geraets (Olanda)

Esbjerg: Poulsen – Frey 7, Solberg 6, Tranborg 5, Ingstad 4, Breistol 3, Nielsen 1, Frafjord 1, Jacobsen 1, Jensen 1, Halicevic. Antrenor: Jesper Jensen.

CSMB: Dedu, Grubisic – Neagu 10, Dembele 5, Pintea 4, Omoregie 4, Lazovic 3, Martin 2, Perianu 1, Moisă 1, Klikovac. Antrenor: Adrian Vasile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *