Magnum Botoșani nu se prezintă la al doilea turneu al Ligii Zimbrilor !

Prima victimă a sistemului de desfășurare cu turnee în Liga Zimbrilor este nou-promovata CS Magnum Botoșani. În urma unui test efectuat la începutul acestei săptămâni, 12 jucători au fost depistați pozitiv, iar DSP Botoșani a dispus intrarea carantină a echipei. Iată comunicatul clubului din Botoșani:

Stimați suporteri, iubitori de sport și de handbal, susținători și urmăritori,
Ca urmare a infectării cu Sars-Cov-2 a 12 jucători din echipa CSM Botoșani și al președintelui clubului, Cătălin Stoleru, vă comunicăm următoarea situație: nu vom participa la turneul care se desfășoară la Sfântu Gheorghe pentru etapele III-IX a Ligii Zimbrilor. Respectăm astfel decizia DSP de a intra în carantină cu toți jucătorii și staff-ul echipei, după ce, în urmă cu o săptămână, am ales să ne testăm la Spitalul Județean Botoșani. Suntem o echipă nouă în competiție și ne dorim să o respectăm, cu un proiect gândit pentru o perioadă medie și lungă. Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând pe teren, pentru că doar acolo se joacă handbal! Multă sănătate tuturor!
În turneul de la Sfântu Gheorghe, care începe duminică, 4 octombrie, Magnum Botoșani urma să joace cu Minaur Baia Mare, SCM Poli Timișoara, Steaua, CSM Făgăraș, Dinamo și CSU Suceava, dar va pierde cu 10-0 toate aceste partide. Rămâne de văzut dacă, în urma testărilor făcute pentru participarea la turneu, vor mai fi echipe care nu se vor putea prezenta, cunoscut fiind faptul că mai multe grupări din Liga Zimbrilor au cazuri de infectare cu Sars-Cov-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *